GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

diumenge, 1 de febrer del 2009

Balanç Mensual 4

L'enigma visual d'aquest mes és el següent:


Qui o què s'amaga entre les fulles?

Ja ha passat el quart mes de vida d'aquest blog ...
... Aprofitant que hem començat un nou any, he instal·lat uns quants widgets a la barra lateral: Un traductor automàtic, el calendari d'entrades, el núvol de etiquetes, un comptador de visites... Tot plegat fa goig, no?.
El comptador no servirà només per saber quanta gent entra al blog (dada interessant però no la més important, per mi) si no també per controlar quins són els enigmes més vistos i adaptar-me així als vostres gustos. Fins ara tenia les estadístiques incorporades al blog que em donen dades genèriques però que inclouen també les meves visites i per tant no em serveixen igual, per això, el 17 de gener de 2009 (Festa Major del Meu Poble) vaig incorporar el comptador extern.
Fins aquell dia, el comptador incorporat ens informa que la meva pàgina d'inici havia estat vista 1116 vegades, que els enigmes preferits foren el 014.- La Instal·lació Elèctrica amb 99 visites i l'endevinalla 011 amb 69. El post de pistes pel Blocaire Invisible 2008 va rebre 145 visites i el Meu Homenatge a Joan Brossa, 87.
En els pròxims balançs mensuals aniré posant les dades de cada 30 dies, així a primers de març publicaré les estadístiques exactes de les vostres visites entre el 17.01.2009 i 17.02.2009, i així quedarà constància de com evoluciona el blog.

Deixo per tant de publicar la llista dels vostres noms, que cada vegada en sou més i es faria massa llarga però això no vol dir que no us segueixi agraint la vostra presència que va fent creixèr aquest espai d'entreteniment. Moltes gràcies a tots, de tot cor.


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Sergi "

4 comentaris:

Sergi M. Rovira ha dit...

Bona nit:
Fa estona que l'avi i jo ens passegem amunt i avall pel teu blog i el primer enigma amb el que topem és la quantitat de clics d'un cantó a l'altre del blog, hem anat de cul (tenim el format blogger al cap...), però a pesar d'això (que considerem una decisió del tot personal i respectable), ara discutíem ell i jo si la resposta a l'enigma l'hem de deixar aquí mateix o l'hem d'enviar per correu-e. Ja comprendràs que amb els problemes logístics que he tingut amb allò del concurs terrorífic, estic atabalat... Creiem que sabem què (o qui) s'amaga a la foto. Si et sembla, ara ens esperarem que responguis i actuarem en conseqüència.
Ah! Ens sembla una molt bona idea utilitzar tot aquest llenguatge enològic, molt encertat de debò :-)

macabeu ha dit...

Teniu raó (tu i l'avi) i, de fet, estic treballant en una modificació del disseny del blog que em permeti continuar mantenint un índex (m'interessa diferenciar els diferents jocs que proposo) però que faciliti les visites que entenc que poden ser una mica feixugues pels nouvinguts.
Com deia aquell: "Estamos trabajando en ello!"
Contestant la teva pregunta, l'idea és contestar els enigmes als comentaris corresponents de cada entrada, per tant en cas de l'enigma visual que apareix en aquesta entrada doncs s'hauria de contestar aquí mateix.
Benvinguts (tu i l'avi) i gràcies per la visita.

Sergi M. Rovira ha dit...

Aitx, aquest no me l'esmentis que l'avi fuig...
Bé doncs l'avi creu que s'amaga en Patufet, però jo penso que es tracta d'un lloro verd camuflat. No donem per gaire més, encara ens estem recuperant de l'impacte visual d'ahir al vespre ;-)

macabeu ha dit...

SERGI: Ho has encertat, un bonic lloro verd treu el bec i un ull ben negre entre les fulles.
Has tingut l'honor de ser el primer en encertar un dels enigmes visuals que poso cada mes a la portada, t'atreveixes amb els dels mesos anteriors?
Per tu (i per tots el altres), continuen esperant-vos a les entrades de balanç.

Publica un comentari a l'entrada