GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 20 de febrer del 2009

089.- Metges sense fronteres

089.- De quin color són les dents d'un nen acabat de néixer de raça negra?


TROBAREU LA SOLUCIO ALS COMENTARIS, FELICITATS A ” Trini “

4 comentaris:

Trini ha dit...

un nen acabat de néixer, sigui de la raça que sigui, NO TÉ DENTS!

Sergi M. Rovira ha dit...

Les dents que el nadó té amagades dins de les genives seran d'un color semblant al que s'atribueix al que tots coneixem com a blanc (malgrat que ningú del món té les dents blanques)

Trini ha dit...

Sergi, els nadons no tenen les denst amagades dintre les genives, les peces dentals es van formant dintre les genives i van creixent, com creixen els ossos o les ungles.

Sergi M. Rovira ha dit...

Caram! Faig força tard i acabo d'adonar-me que no he rebut cap avís de comentaris...
Per al·lusions respondré a la Trini (amb tot el carinyo del món):
Entenc que la resposta primera (la teva) és encertada en quant a la creença popular i no pretenc treure't cap mèrit en l'encert de l'endevinalla proposada. És més, en veure que encara no havien donat com a bona la resposta vaig ficar la meva cullerada. D'altra banda, no tinc cap intenció de crear polèmica entorn a la qüestió, però haig de donar la meva opinió. El desenvolupament de les dents en humans s'inicia en la fase fetal, per tant amb tota probabilitat la primera dent que es formarà (que ja tindrà làmina dentinal i part d'esmalt) gaudirà de color, ja que aquest el proporciona la dentina (això per no parlar dels nadons que neixen amb alguna dent erupcionada, tot i que aquesta no pugui ser considerada dent temporal, sinó perleta dental que caurà, depenent dels casos).
I res més... Que estic content de poder gaudir d'aquests jocs amens i de conèixer gent encantadora (ho dic de debò i amb tot el bon rotllo del món Catosfèric que ens envolta)
:-)

Publica un comentari a l'entrada