GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 20 de desembre del 2008

Blocaire Invisible 2008


20/12/2008.- Els amics del blog http://malerudeveuret.blogspot.com/ han organitzat el BLOCAIRE INVISIBLE 2008, ens hi hem apuntat 64 blogaires que la Nit de Reis penjarem al nostre blog un regal virtual dedicat a un altre blogaire que ens tocarà per sorteig. Una manera divertida de coneixer-nos tots una mica més. Seguirem informant ...

22/12/2008.- Avui he rebut al meu e-mail, el nom del meu blocaire invisible. He visitat el seu blog per començar a pensar el meu regal, ja veurem si me'n surto. Si voleu una pista per saber qui és us diré que el seu blog és personal però molt professional. (PISTA 1)

24/12/2008.- Com heu vist als comentaris, ahir em va visitar la primera de les participants al blogaire invisible. La Natàlia fa com jo, que anem mirant els blogs dels altres participants. No li diré si ella és el meu blogaire o no, però donaré una altra pista: El meu blogaire invisible ens dona, al seu blog, bones i males noticies (PISTA 2)

28/12/2008.- Ja m'ha visitat el que m'ha de fer el regal a mi, de moment encara no l'he identificat però ja caurà, ja :) . També he tingut altres visitants en busca de pistes, això s'anima. Per cert, avui anava a donar la PISTA 3 sobre el meu blogaire invisible però m'he adonat que som el Dia dels Innocents i què segurament no em creurieu, ja és mala sort o com dirien en espanyol: "mala pata".

30/12/2008.- Ahir al matí vaig passar una bona estona repassant TOTS els 62 blogs dels quals puc ser blogaire invisible, tots menys el meu i el del meu/meva invisible. Aquí teniu l'estadística: N'he trobat 28 on no he vist cap pista publicada i dels 34 restants, les pistes me n'han fet eliminar 28 i en queden per tant 6 dels quals en tinc dubtes, seguiré investigant... Avui toca la PISTA 4 sobre el meu blogaire invisible i començarem a eliminar candidats: La meva amiga invisible és una dona.

02/01/2009.- Em sembla que ja sé de qui soc Blocaire Invisible, la pista que també ha col·laborat en l'Homenatge a Joan Brossa m'ha fet reduir molt les possibilitats i d'entre els possibles en tinc un de "quasi" segur. Ja li he posat un comentari al seu blog i ja veurem si vaig molt desencaminat... En quant a la meva invisible, avui diré que viu a Barcelona (PISTA 5)

05/01/2009.- Ja ha arribat el gran dia. Per l'últim missatge del meu blogaire veig que he encertat qui és, la sort ha fet que siguem tots dos de la mateixa zona de Catalunya (de fet ens separen menys de 20 km), espero emocionat que arribi el matí de demà. En quant a la meva invisible dono la PISTA 6 i última, quan la llegiu i la sumeu a la pista 5 sabreu el nom del seu blog, si hi entreu aleshores us adonareu que la pista 3 era definitiva, aqui va la PISTA 6: És advocada.

Ja he programat el post del meu regal, a partir de les 00:01 del 06/01/2009 el podreu veure aquí:


I aquí trobareu el regal que m'han fet a mi:


13 comentaris:

Natàlia ha dit...

Ai... ara no sé si sóc jo... ^^'

ina ha dit...

jo també dubto... i si soc jo? és divertit això!

ina ha dit...

o jo??

Consespetites ha dit...

Uffffff, doncs no soc jo... no soc gens professional ;)

AMIC/AMIGA INVISIBLE ha dit...

ui, ui, dos pistes en un dia potser son moltes..... 2 pista: no em tens linkat

Sol Solet ha dit...

Buscant, buscant el meu amic invisible he arribat al teu blog. Ets Tu?

Eli ha dit...

doncs jo no trobo pistes que concordin amb mi.... !!!

BLOCAIRE INVISIBLE ha dit...

i mira que m'agrada l'olor el meu fruit

BLOCAIRE INVISIBLE ha dit...

Saps? jo també vaig participar en l'homenatge a Joan Brossa

viu i llegeix ha dit...

buscant pistes he arribat al teu blog. Definitivament no fem parella de blogaires invisibles. El video del xarel 10 es dels que m'ha fet riure més dels que han sortit els ultims anys... la realitat supera gairebé sempre la ficció!!

BLOCAIRE INVISIBLE ha dit...

ui, ui, ui que s'acosta el dia..
Saps trobo que t'agraden els enigmes i estas ven entrenat a resoldre'ls rapidament...?

khalina ha dit...

Tot està molt emocionant! PErò jo no trobo pìstes per a mi :)

BLOCAIRE INVISIBLE ha dit...

Au ara toca anar a fer nones, deixar menjar pels camells del Reis (ja se es dur dir aixó per un republicà com jo) i demà ja tindras el teu regalet, res del altre mon no et pensis ara que....uffff estic segur que els Reis seran mes generosos que jo....

Publica un comentari a l'entrada