GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 24 de desembre del 2008

066.- L'ampolla, la bola i el tap de suro

 066.- Posem una petita bola dins d'una ampolla de vidre i la tapem amb un tap de suro. El tap és completament cilíndric i entra fàcilment a l'ampolla tapant completament l'orifici del coll de l'ampolla. Com podrem treure la bola sense trencar l'ampolla i sense treure el tap?


TROBAREU LA SOLUCIO ALS COMENTARIS, FELICITATS A ” Joan “

16 comentaris:

Ismael ha dit...

De cap manera

Joan ha dit...

Es fa pressió en el tap de manera que caigui a dins de l'ampolla (no hi ha problema perquè és cilíndric) i es podrà treure la bola fàcilment sense haver tret el tap.

national contract management ha dit...

Wow! Thank you! I always wanted to write in my site something like that. Can I take part of your post to my blog? Please come visit my site contract management process articles
give me any valuable feedbacks.

Assumpta ha dit...

Jejeje aquest australià ha estat llegint una hora en català!! No sé pas de que ens queixem, si tothom coneix i respecta la nostra llengua!!

I l'altre sempre, sempre ha volgut tenir un blog d'enigmes. Potser li podries donar unes classes :-)))

McAbeu ha dit...

Quina sorpresa rebre aquestes visites, em pensava que la verificació de paraules evitava aquest spam però ja es veu que no.
He rebut 8 missatges més d'aquests (tots en parella i als comentaris de 4 apunts de finals de desembre) i els he esborrat, esperant que no es converteixi en una invasió com la dels xinesos de can Puigmalet.
Deixo aquests com a prova del primer spam que he rebut i perquè m'ha fet gràcia el comentari de l'ASSUMPTA. :-)))

Anònim ha dit...

Conservation Environmental, Environmental Protection and Conservation, Environmental Conservancy issues and educational articles.Environmental Protection and Conservation

McAbeu ha dit...

Una altra mostra de "comentaris brossa", avui n'he rebut 10. També en cinc apunts de finals de desembre de 2008, tots similars i amb el mateix "remitent" que aquest que deixo de prova aquí damunt.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Mac, sense treva contra l'spam. Sobretot:

1. Esborrar-los del tot, sense deixar-ne rastre.
2. Mai clicar als enllaços que hi ha. Ni de perfil ni del lloc que proposen.

Cal ser més tossuts que ells i no deixar-los passar ni una.

McAbeu ha dit...

Completament d'acord, VÍCTOR, els he esborrat (excepte aquesta mostra que m'interessa guardar) immediatament que els he vist i ja pots estar segur que no hi he clicat de cap de les maneres.

Assumpta ha dit...

Mac!! Ets tan organitzat que fins i tot "guardes mostres" d'spams!! jajaja
Genial!! :-))

McAbeu ha dit...

Avui he tornat a rebre aquestes visites no desitjades. Un total de 10 correus spam, repartits de 2 en 2 en aquests apunts de finals de desembre de 2008 i amb remitents tan variats i exòtics com Kelowna Online Bussines Directory o les Resource Guide de Newfoundland and Labrador, Saint John, Moncton, Ajax, Cap Breton, Halifax i un altre que em fa especialment gràcia Nova Scotia.
Ja estan tots esborrats! :-D

McAbeu ha dit...

Tornem'hi que no ha estat res! :-(
Avui altra vegada 10 missatges spam, també en parelles i en els mateixos posts de remitents com Travel Guide de Hamilton, Cornwell, Burlingt., Bramgton i Bardie

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Jo finalment he optat per restringir qui pot fer comentaris al blog: amb autenticació Blogger o amb OpenID, però no comentaris anònims.

Ja l'última opció que queda és moderar els comentaris i publicar només els que siguin pertinents.

McAbeu ha dit...

VICTOR: Intento evitar fer tant una cosa com l'altra. Recordaràs que jo abans no era de Blogger i em sabia greu no poder comentar en certs blogs perquè no tenia aquesta autenticació.
Però és clar que si això continua ho haurem de fer per força.

McAbeu ha dit...

Un altra tongada d'spam, avui han estat 10 missatges enviats per un tal Mark de part d'unes "insurance companies" de Missouri i Nebraska.

McAbeu ha dit...

Una altra tongada d'spam, avui han estat 10 missatges enviats per un tal JoJo de part d'unes "insurance companies" de diferents estats dels USA.

Publica un comentari a l'entrada