GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

diumenge, 30 de novembre del 2008

Balanç Mensual 1 i 2

Aprofitant que comença el tercer mes de vida d'aquest blog, he fet una petita remodelació a la pàgina. Eliminant algunes seccions (com la pàgina PARLEM on volia comentar temes d'actualitat i que no ha tingut l'acceptació esperada ja que això ja està massa vist a la blogosfera) i creant-ne de noves (com les ENDEVINALLES o aquestes entrades de BALANÇ, on cada mes faré un resum de com va el blog i on us proposaré un ENIGMA VISUAL).

L'enigma visual d'aquest mes és el següent:


QUANTES ÀGUILES HI VEUS?

Per altra banda quan ja han passat els primers dos mesos des de l'inici d'aquest blog vull presentar el primer balanç:
Vaig obrir aquest blog el 02 d'octubre de 2008 amb la intenció de compartir els meus reculls d'enigmes mentals. Encara no havia fet el mes de vida que aquesta pàgina ja apareixia com primera opció quan teclejàveu "enigmes mentals" al Google i a la pàgina servidor on estem allotjats ( http://xerraires.net/ ) les meves entrades copaven totes les posicions de la secció "Pàgines més visitades" (Aquesta secció actualment no apareix a la pàgina, potser perquè era massa mono-temàtica?)
El fet més destacat, però, va passar el 24 d'octubre. Aquell dia aquest blog va tenir l'honor de ser BLOG RECOMANAT a la secció BLOGGIES del programa de ràdio EL MÓN A RAC.1, cosa que va fer que es superés el rècord de visites de manera espectacular. Podeu veure la ressenya a http://www.rac1.org/elmon/?p=2196

Abans d'acabar vull destacar el més important què és, evidentment, la vostra presència. L'única cosa que fa viure el blog. Començo amb l'ESTEVE que va ser el primer a solucionar un enigma (03 d'octubre de 2008) però us vull citar a tots, per tant moltes gràcies a: GINA, NEIL, VICTOR, ISMAEL, ALBERT, ESTEVE, ARNAU, GEMMA, AURA, XAVI, MRS, XP, JORDI, JOSEP, JORDI, BERNADETTE i també els molts altres visitants que han entrat però no han deixat cap comentari. Repeteixo, moltes gràcies a tots.

I com que aquesta és una pàgina d'enigmes, us proposo també l'enigma del Balanç 1/2:
Quin ordre he seguit al fer la llista dels vostres noms?



TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Sergi" (Enigma Visual) i a "Gina" (Enigma del Balanç)

9 comentaris:

gina ha dit...

de més a menys comentaris? com que veig que sóc la 1a i sóc una mica pesadeta...

gina ha dit...

D'àguiles, n'he aconseguit veure 8, però igual se me n'escapa alguna.

macabeu ha dit...

GINA, és correcte què l'ordre dels noms està fet segons el número dels vostres comentaris. I de "pesadeta", res de res; ets la primera per que t'ho mereixes.

En quant a l'enigma visual t'haig de dir que segons la solució n'hi ha més de 8, per tant si que se te'n escapa alguna. Però, ara que no ens sent ningú, et confeso que n'has trobat una més que jo, que només en veig 7.

elveidedalt ha dit...

Macabeu,
si vols particiapr al blocaire invisible, has d'enviar-me un email teu de contacte a: elveidedalt@hotmail.com

SAlut!

macabeu ha dit...

Com heu vist pel comentari anterior, enguany he apuntat aquest blog al BLOCAIRE INVISIBLE.
Ja veure'm com anirà però, a priori, em sembla una bona idea (com diuen ells un exercici de 2.0).
Ho han muntat tot els amics del blog http://malerudeveuret.blogspot.com/
entreu-hi si voleu saber-ne més o fins i tot per apuntar-vos-hi (teniu fins el 19 de desembre).

macabeu ha dit...

Una altra iniciativa en la que XAREL_10 participarà és l'Homenatge a Joan Brossa en el desè aniversari de la seva mort que han organitzat els companys de l'AblogCEDARI (http://joanbrossa.blogspot.com/).
Teniu temps per apuntar-vos-hi fins el 29 de desembre.
El 30 de desembre, dia de la efemèride, tots els blogaires apuntats (de moment ja superem el centenar) penjarem un post al nostre blog per recordar al poeta.

AMIC/AMIGA INVISIBLE ha dit...

Caram , caram, aqui estic soc el teu amic/ amiga invisible. ummm no esta malement el teu blog, m'agrada et deixare una pista: un pintor famos viatgaba amb un maleta pel mon i portava una...au que tinguis bon dia

zel ha dit...

Pel blocaire t'he conegut, i fa estona que em trenco el cap entre enigmes, àguiles, endevinalles... Però he disfrutat, eh? Benvingut a la meva blogosfera!!!Jejeje, és que no t'havia llegit!

Sergi M. Rovira ha dit...

Hi he vist 10 àguiles, però no sé si alguna era més una papallona ;-)

Publica un comentari a l'entrada