GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dijous, 26 de febrer del 2015

Endevinalla 638

E638.- Si no vols passar per babau / digues-me sense entrebanc / d'un tresor que no té pany, / d'un tresor que no té clau.

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Xexu i Jo rai! "

13 comentaris:

Sergi ha dit...

Diré el rovell de l'ou! A veure si l'encerto avui que arribo el primer!

Assumpta ha dit...

Ah, doncs mira... estaria ben trobat això del rovell de l'ou... però bé, com tot just acabem de començar, diré EL COR perquè hi hagi més respostes :-))

jo rai! ha dit...

Home, Xexu! Posats a dir, perquè no l'ou sencer?
(trobo que el rovell sol fa de mal portar amb clau o sense...)

Anònim ha dit...

Un altre ou? No es podrien arreglar senyor McAbeu les dèries repetitives del LLIBRE? Parlant-ho amb bones maneres segur que es pot mirar d'intercalar altres endevinalles pel mig per tal de no tenir aquestes repeticions en les respostes, no?

Lluna ha dit...

Posats a obrir coses que no tenen pany ni clau direm el CAP, això sí,sabent que és l'OU, que ja sabem de les costums del LLIBRE.

Bona tarda a tots!!
Bona tarda Mc!!

Elfreelang ha dit...

dec estar molt toixa .....no ho sé

Consol ha dit...

Per què ha de ser l'ou? I les ostres? N'hi ha que tenen perles.

jomateixa ha dit...

Se m'acudeixen respostes romàntiques com la de l'Assumpta, o més eròtiques, que no diré. Però crec que l'ou podria ser bastant encertat.

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

coneixent una mica al llibre.... segur que els que dieu l'ou teniu tota la raó ;)

McAbeu ha dit...

Una altra endevinalla que admet més d'una solució possible, totes les que heu donat podrien ser ben correctes però com sempre només una coincideix amb la del LLIBRE i serà aquesta la que doni el rètol vermell.

Que en aquesta ocasió tornarà a ser repartit, entre en XEXU que encertant l'idea potser vol concretar massa i en JO RAI! que si dóna la resposta exacta del LLIBRE, "l'ou", com després també feu molts de vosaltres. Felicitats!! :-))

PS: Es podrien, PONS, arreglar les dèries repetitives del LLIBRE naturalment. Però per què ho hauríem de fer si s'han convertit gairebé en una tradició d'aquest blog? ;-)

Anònim ha dit...

Les tradicions poden estar bé al principi, però amb el temps poden perdre la gràcia i el sentit. Crec que ara ja no llencem un burro des de dalt de cap campanar per celebrar la festa major. Podries fer una enquesta a veure què opina la gent sobre les manies repetitives del LLIBRE

McAbeu ha dit...

PONS: Home, em costa veure la similitud entre llençar un animal d'un campanar i el fet de que un parell o tres endevinalles seguides tinguin la mateixa solució. Em sap greu que et molesti tant aquest fet i que no li vegis cap gràcia ni cap sentit però, de moment, no canviaré l'ordre de les endevinalles que ja són dins del LLIBRE. De totes maneres, quan n'afegeixi de noves i sempre que sigui possible intentaré tenir en compte això que em dius que he de confessar que m'ha sorprès força.

Anònim ha dit...

Potser si que m'agrada exagerar una mica les comparacions...

Publica un comentari a l'entrada