GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 18 de febrer del 2015

686.- El banc del "si no fos..."

686.- Un avi explica a un altre les seves malalties mentre prenen el sol en un banc del passeig: Jo no em puc queixar si no fos que quan em fa mal el genoll esquerre, em fa mal la gola però quan tinc lumbago no em xiulen les orelles. Quan tinc estrenyiment, l'estómac se'm remou però quan no tinc estrenyiment, em xiulen les orelles. Quan em fa mal la gola, tinc l'estómac bé i tampoc tinc estrenyiment. Avui tinc lumbago, què et sembla que li passa al meu genoll esquerre?





TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Ignasi i Consol "

13 comentaris:

ignasi ha dit...

El genoll esquerre perfecte! No sé com estarà el dret, però... ;D
Per cert, el Noi del grup de la cançó va estudiar biologia amb mi! De la colla de biòlegs que vam acabar aquell any va ser el que va arribar més lluny...

Sergi ha dit...

Mareta de déu, me'n vaig al metge corrents, has disparat la meva hipocondria! I a sobre poses un vídeo que no puc veure a la feina, això és un complot contra mi...

August G. i Orri ha dit...

No tinc temps d'asseure'm a desentrellar l'endevinalla. No t'ho prenguis malament, Mc, si avui em quedo una estoneta a escoltar "els Quicos", un dels meus grups més estimats. M'anirà bé sentir la cançoneta perquè avui estaria la mar de bé si no fos que…
Caram Ignasi, quins companys d'estudis! Ja llavors presentava els treballs amb el guitarró?

ignasi ha dit...

Vam fer molts caps de setmana ornitològics acompanyats de guitarres, això sí... va ser una bona època

Assumpta ha dit...

Ai, pobre, em recorda a mi mateixa, que sempre em fa mal una cosa o una altre... On és aquest banc? :-)))

Assumpta ha dit...

Per cert, tinc un record fantàstic d'una escola de Catequistes deu fer uns dotze anys amb un concert de Quico el Célio... com vàrem riure!!

aquí una foto d'aquell dia prometo que la que no té cara sóc jo :-DD

Assumpta ha dit...

Per cert, era l'agost del 2002 ;-)

jomateixa ha dit...

No sé com s'ho fan, però els avis ho tenen controlat això dels dolors. Fins i tot quan els dius que et fa mal alguna cosa, en saben el què, el perquè i com solucionar-ho ;D

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Esta fet un xaval!!!!! i jo diria que al genoll avui no li passa res, demà ja ho veurem ;)

Consol ha dit...

Penso com l'Ignasi: el genoll esquerra està bé. Diu que quan té lumbago no li xiulen les orelles. Aquest fet és essencial ja que hi ha la següent relació de mals: mal genoll esquerra / mal gola/ estómac bé/ no restrenyiment/ xiulen les orelles. Si no li xiulen les orelles aleshores no té mal al genoll esquerra.

McAbeu ha dit...

Estan molt bé els Quicos, a mi m'agrada força la seva música per això vaig aprofitar per enllaçar aquest vídeo i titular l'enigma com la seva cançó.

Està més que bé, donar la solució a l'enigma com fan IGNASI i BRUIXETA.

I encara està millor, explicar d'on surt aquesta solució, com fa CONSOL.

De fet, si he donat una mica més de marge de l'habitual abans de resoldre aquest enigma és perquè estava esperant justament aquest últim comentari. Ara que ja el tinc ja puc repartir el rètol vermell entre l'IGNASI per ser el primer a dir la solució i la CONSOL per ser la primera (i l'única) a explicar-la. Felicitats!! :-))

ignasi ha dit...

Eps! Merci pel rètol vermell! Desconec les normes de la casa, cal explicar com s'arriba a la solució?

McAbeu ha dit...

IGNASI: La principal norma de la casa és que aquí no hi ha gaires normes, així que cadascú pot fer el que li sembli al moment de donar la resposta. De totes maneres, si que agraeixo que, sobretot en enigmes matemàtics i de lògica com aquest, es doni alguna explicació de les deduccions que us porten a trobar la solució. Evidentment això depèn de cada enigma, n'hi ha tan fàcils que l'explicació és sobrera però n'hi ha d'altres en que no fa cap nosa, ben al contrari. ;-)

Publica un comentari a l'entrada