GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 10 de febrer del 2017

Enigma Visual 100


HO VEIEU BÉ?


És que es tracta d'això, de veure-ho bé...

Només cal fixar-se en la imatge i contestar la pregunta que hi surt.

Així que feu treballar la vista però sense oblidar-vos de l'enginy, eh?.
;-)


Editat el 12.02.2017:
Com veieu a la següent imatge, en JO RAI! ha trobat un gos amagat però ni aquest (ni aquell "cuc" del terra :-D) són l'animal que heu de descobrir. Evidentment per trobar la solució s'ha de mirar bé la imatge i tot el que hi surt... però, com us he dit als comentaris, no cal forçar la vista per fer-ho. Sort!


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Assumpta "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

20 comentaris:

Pons ha dit...

Es una trampa, no hi ha cap animal

Sergi ha dit...

Com no sigui un de microscòpic... O un rinoceront, si hi posem una mica d'imaginació...

Carme Rosanas ha dit...

Doncs, ja que ho preguntes...No, no ho veig gens bé... jo tampoc no trobo cap animal. En un instant d'al·lucinació m'ha semblat veure un porc, però no, desprésxja no l'he vist més...

jo rai! ha dit...

L'animal deu ser el que ha llençat la burilla a terra.

Assumpta ha dit...

En JOSEP LLUÍS diu que hi veu com un voltor una mica desproporcionat :-))

Alfonso Robles Motos ha dit...

Hi ha, al final del tronc, una part que semblen orelles de gos, però no ho veig nítid.

jo rai! ha dit...

Síiiiiiiiii que hi ha un gos però jo només li veig una orella!

Diria que està ajagut a la part de dalt del tronc i se'l veu de perfil. És una mena de Setter de color de fusta, em penso que és l'irlandès que és d'aquest color. (de fet, no puc assegurar que sigui un Setter però és perquè ens entenguem)

McAbeu ha dit...

Amics meus, he deixat passar les vint-i-quatre hores (i escaig) de rigor tot esperant si éreu capaços de veure-hi algun animal en aquesta foto i he de dir que heu superat les meves expectatives. En XEXU hi imagina un rinoceront, la CARME hi ha vist (només durant un moment) un porc, l'ASSUMPTA ens explica (fet que potser indica que ella no ho té tan clar) que en JOSEP LLUÍS hi veu un voltor, a l'ALFONSO li sembla identificar les dues orelles d'un gos encara que admet que la cosa és poc nítida i, en canvi, en JO RAI! ho veu tan clar que és capaç d'identificar, fins i tot, la raça del gos que, això sí, només té una orella.
Doncs us he de dir que... esteu tots ben equivocats. ;-)

Amb aquest, com queda ben palès al títol, hem arribat als 100 Enigmes Visuals publicats al XAREL-10 i vaig pensar que, per celebrar com cal una efemèride com aquesta, calia fer una cosa ben especial. I no seria un enigma especial si per solucionar-ho s'hagués de fer servir el mateix mètode que ja heu fet servir per trobar la resposta de tots els altres enigmes de "coses amagades", no?. En aquest no cal que hi perdeu la vista, més aviat cal deixar funcionar l'enginy i la vostra capacitat de pensament lateral.
Això vol dir que en PONS té raó quan diu que "és una trampa, no hi ha cap animal". Doncs a mitges. Sí que l'enigma té trampa (segons com ens ho mirem) però no és veritat que no hi hagi cap animal, l'animal hi és però fixeu-vos que la pregunta de l'enigma no us demana si "el veieu" sinó si "el descobriu". Per ara no dic res més, doneu-li alguna volta més a la fotografia (però no literalment, que en aquest cas no cal girar-la per trobar l'animal amagat). :-)

Per cert i ja que he parlat de pensament lateral, deixeu-me donar un aplaudiment per la resposta de "l'animal llançador de burilles" de JO RAI!. La cosa no va per aquí però a mi m'ha fet molta gràcia. :-))

jo rai! ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
jo rai! ha dit...

Mira, no hi ha com tenir família!

Allò que he esborrat venia a dir que sí que hi ha un gos i que el continuo veient.
Aquí la prova:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/1633417/XAREL10.jpg

També deia que posats a ser laterals em temo que el tronc deu estar pel de corcs.
Deia més coses però ara ja no em sembla tan bonic emular en Pons protestant energicament...

McAbeu ha dit...

JO RAI!: He mirat la prova i no em costa res admetre que SÍ he vist el teu setter irlandès. Tens raó, allò pot passar perfectament per un gos, no t'ho discuteixo, però no és aquest l'animal que el LLIBRE ens demana que busquem.
I no, tampoc ho és aquell "cuc" del terra. :-DD

Pel que fa als corcs del tronc, doncs podria ser que hi fossin perquè dins la fusta seca no és estrany trobar-ne... però la cosa tampoc va per aquí.

PS: M'ha agradat tant aquesta prova gràfica de la teva resposta que, amb el teu permís, vull deixar-ne constància al post de l'enigma. Ara mateix l'edito i li afegeixo. :-)

Un altre PS: No passa res per protestar enèrgicament de tant en tant. Com bé dius, en PONS ho fa... i tampoc li faig cas. ;-D

Assumpta ha dit...

Aaaaaaaaah!... Doncs moltes felicitats per l'enigma visual 100 :-DD

A veure... DESTRAL, SOCA, TRONC, ARBRE, METALL, FUSTA... suposo que jugant amb algunes d'aquestes paraules ens ha de sortir el nom d'una bèstia. Com si fos un jeroglífic...

Pensar que pot ser una OCA és massa senzill, no? :-DD

Assumpta ha dit...

I un ÀNEC... (DEL MÀNEC de la DESTRAL)?

Dic jo... per anar dient :-DD

jo rai! ha dit...

Home, inspirant-me en la teoria de l'Assumpta hi podria veure un picatroncs...

jo rai! ha dit...

O en dieu un picasoques? Tant se val, vull dir aquell ocell de bec llarg que per bonic que sigui dona la tabarra si et toca a prop. Un pájaro loco, per entendre'ns.

Assumpta ha dit...

Ei, aquesta del PICA-SOQUES és molt bona!! :-DDD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Doncs sí, has trobat el mètode "diferent" que permetia trobar l'animal amagat. Els dos que dius són ben correctes però el que el LLIBRE ens demanava trobar era l'ànec que hi ha dins el mànec d'aquesta destral. Felicitats!! :-))

JO RAI!: Una altra manera ben lateral i força ocurrent d'arribar a una solució possible però que, aquesta vegada, no era el que buscàvem. Gràcies per no deixar-ho còrrer, de totes maneres. :-)

jo rai! ha dit...

Bravo per l'Assumpta!

Pons ha dit...

Es clar, quan jo dic que es una trampa i no hi ha cap animal no compta com mig encert... Jo compartint rètol amb altre si, però altres compartint rètol amb mi no, molt bé, molt bé...

Assumpta ha dit...

Ostreeeeeeees!!! No havia vist aquest!! Quina il·lu!! :-DDDD

Publica un comentari a l'entrada