GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 12 de novembre del 2018

Joc de Ment - 002

LES DEU CARTES



- Una baralla de cartes.



Abans de presentar el truc, escolliu deu cartes de la baralla. Cadascuna d'un valor diferent (de l'1 al 10) sense importar de quin pal siguin (en aquest cas, com més a l'atzar millor). Aquestes cartes les heu de posar damunt de la baralla, cara avall com la resta de naips però ordenades segons el seu valor.



Per començar el truc, agafeu la baralla i digueu que per fer-lo només necessitem 10 cartes que anireu deixant, una al costat de l'altra i sense girar-les, al damunt de la taula.

Una vegada tinguem les deu cartes sobre la taula (que, encara que res ho indiqui, hauran quedat ordenades 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10) expliqueu a la víctima que haurà de moure, d'una en una i sense girar-les, el nombre de cartes que vulgui des de l'extrem esquerre de la filera fins al dret. Per explicar el moviment que ha de fer, passeu les quatre primeres cartes al final de la filera (que, en conseqüència, quedarà així 5-6-7-8-9-10-1-2-3-4).

Una vegada entès el que ha de fer, us gireu d'esquena o sortiu de l'habitació perquè sigui impossible que descobriu quantes cartes vol desplaçar i li demaneu a l'espectador que ho faci.

Quan hagi acabat, és el moment de deixar actuar el vostre poder mental. Dieu a la víctima que es concentri en el nombre de cartes que ha bellugat mentre vosaltres moveu la mà sobre la filera de cartes fins que l'aturareu damunt d'una en concret. En girar aquesta carta, veurem que el número escrit en aquell naip coincideix exactament amb el nombre de cartes que la víctima havia desplaçat.





6 comentaris:

Pons ha dit...

Has de confiar amb el públic, la gent que jo conec segur que fa trampes a la que em giri d'esquena i em desordena totes les cartes, ja ho veig a venir. I depèn de qui encara em fotrà la cartera mentre no miro.

McAbeu ha dit...

PONS: Quan s'ha fer un truc de màgia, l'únic que pot fer trampes és el mag. Si els espectadors no són de fiar, val més no posar-s'hi. ;-)

Sergi ha dit...

Pensava el mateix que en Pons. Potser cola una vegada, potser dues. Però a la tercera, amb la víctima amb la mosca darrere l'orella, segur que fa alguna martingala perquè no encertis.

Quan és que els mags s'organitzen per venir a per tu perquè els estàs esbudellant els trucs?

McAbeu ha dit...

XEXU: Per això sempre es recomana de no repetir gaires vegades un mateix truc. Si ha colat a la primera, val més no tornar a jugar-se-la.
Doncs no hi havia pensat... espero que no es posin d'acord per fer-me desaparèixer. :-D

Carme Rosanas ha dit...

Si que surt, sí, el truc, però jo potser per unes raons diferents a les del pons, tampoc el faré amb públic. Jo ja n'he tingut prou provant i veient com va.

he, he, he... espero que no facis enfadar els mags, Mc! pot ser perillós!

McAbeu ha dit...

CARME: La qüestió és saber-lo fer, no se sap mai quan ens pot fer servei això. :-))
Jo també espero que no s'enfadin... gaire. :-D

Publica un comentari a l'entrada