Pàgines

dimarts, 9 d’abril del 2013

Endevinalla 461

E461.- Sóc petit i rodonet. / Per poder-me menjar / en remull m'han de posar / i una vegada ben cuit / i amb bon oli amanit / sóc nèctar per al paladar.

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Zel "

18 comentaris:

  1. el cigró! Pot ser que ho endevini?

    ResponElimina
  2. Ostres!!... massa tard...

    ResponElimina
  3. Catxis!!! Jo tb he pensat en el cigró, encara que lo de nèctar per al paladar... no sé que vol que li digui ;P

    Bona tarda Mc!!!
    Bona tarda zel!!!

    ResponElimina
  4. Bona tarda Assumpta!!!

    ResponElimina
  5. Sí, a mi m'encanten els cigronets, Lluna ;-))

    Bona tarda a tots!! Vaig a dinar!!

    ResponElimina
  6. Jo sóc més de llenties...;-D

    ResponElimina
  7. Els cigrons o les llenties.
    Catxis, he arribat tard!! :)

    Molt bona tarda a tothom, bon profit!
    Aferradetes, Mac.

    ResponElimina
  8. Avui he menjat llenties...

    Bona tarda!

    ResponElimina
  9. Però m'han dit que elles són femenines i que no podien ser la solució.

    ResponElimina
  10. tb faig tard, xò com és el que acabo de dinar... mmmm... un cigronet!!!

    ResponElimina
  11. Doncs jo he dinat cigrons amb verduretes! Això no té premi?

    ResponElimina
  12. Doncs jo he dinat mongetes seques! Quanta llegum que hi ha per aquí, no? dimarts dia del llegum?

    ResponElimina
  13. Maleïts! En una hora 13 respostes! No hi ha per on agafar-vos. Jo m'apunto també al cigró. Però jo me'l menjo de pot, ale, així que això de posar-lo en remull no quadra.

    ResponElimina
  14. Un conguito, més clar l'aigua

    ResponElimina
  15. I jo que vaig estar a punt de posar l'etiqueta "difícil" perquè el primer que em va venir al cap va ser el pèsol. :-DD
    Rètol vermell per la ZEL per ser la primera a dir que la solució correcta és el cigró i felicitats a tots per encertar-ho i per les vostres bones pràctiques alimentàries. :-)))

    PS: EL PORQUET, no has provat de menjar els "conguitos" sense posar-los en remull?. Jo els trobo més gustosos en sec. :-DDD

    ResponElimina
  16. En remull de xocolata ben negraaaa.... mmmmm

    ResponElimina
  17. EL PORQUET: Ep!!, això és una altra cosa. A aquest remull també m'hi apunto jo. ;-DD

    ResponElimina