tag:blogger.com,1999:blog-1499149690881247307.post1146430402649885633..comments2024-03-15T13:29:18.445+01:00Comments on XAREL·10: 951.- No diguis blat si no és al sacMcAbeuhttp://www.blogger.com/profile/00432607846143456519noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1499149690881247307.post-49314312211025446722018-01-23T19:17:13.341+01:002018-01-23T19:17:13.341+01:00XAVIER: Els productors de blat de l'Illa de l&...XAVIER: Els productors de blat de l'Illa de l'Escaquer estan fent proves amb varietats transgèniques de blat apte per celíacs. De moment, han aconseguit crear un tipus de blat del que s'obté una farina amb un 0% de gluten però que, per desgràcia, és altament explosiva quan la poses al forn per coure el pa. Els experts en agro-genètica (i en explosius) continuen investigant... ;-D<br /McAbeuhttps://www.blogger.com/profile/00432607846143456519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1499149690881247307.post-16032614609095999882018-01-23T12:11:41.703+01:002018-01-23T12:11:41.703+01:00Bo = B. Normal = N. Regular = R. Carrega = C.
C = ...Bo = B. Normal = N. Regular = R. Carrega = C.<br />C = N + 2B<br />C = R + 3N; R = C - 3N<br />C = B + 4R; B = C - 4R<br /><br />C = N + 2(C - 4R) = N + 2C - 8R = N + 2C - 8(C - 3N) = N + 2C - 8C + 24N = 25N - 6C; N = 7C/25<br />C = R + 3(7C/25) = R + 21C/25; R = 4C/25<br />C = B + 4(4C/25) = B + 16C/25; B = 9C/25<br /><br />El bo surt que es un 36% de la carrega. El normal surt a un 28% i el Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1499149690881247307.post-50775576194473741212018-01-23T10:21:20.161+01:002018-01-23T10:21:20.161+01:00No han pensat en els celíacs?No han pensat en els celíacs?xavier pujolhttps://www.blogger.com/profile/18329380461862234467noreply@blogger.com