GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 11 de desembre del 2017

941.- La telefonista eficient

941.- La telefonista de l’empresa despenja el telèfon que està sonant i després d’escoltar el que li diuen des de l’altre extrem de la línia respon: «No, no hi és. Ha sortit fa gairebé mitja hora» i penja. El director, que casualment és al seu costat, li pregunta qui trucava i quan la telefonista li diu, entra en còlera: «Com t’atreveixes a dir-li al nostre millor client que no hi sóc?. Quan truca aquest senyor sempre estic disposat a parlar amb ell, només faltaria. Exigeixo una explicació, abans de despatxar-te!». Quan la telefonista li explica els motius de la seva resposta al client, el director surt corrents de l’empresa deixant enrere qualsevol intenció d’acomiadar-la. Podeu endevinar què va dir la telefonista?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Carme Rosanas "

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Deu ser que els dos s'entenen i que el client és el marit d'ella. Més val que el client pensi que el director no és a l'empresa...

Carme Rosanas ha dit...

El client l'esperava en algun lloc i el director havia oblidat la cita. Ella diu que ja ha sortit per fer-lo quedar bé i per això el director marxa corrents.

xavier pujol ha dit...

El que ha trucat, abans era el millor client però ara és inspector d'hisenda.

McAbeu ha dit...

Com qualsevol altre enigma lateral, aquest també admet diverses interpretacions que comporten, com bé heu demostrat, diverses solucions possibles. En aquest cas, la que dona el rètol vermell perquè coincideix amb la del LLIBRE és la de la CARME. Felicitats!! :-))

Publica un comentari a l'entrada