GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 20 de novembre del 2017

935.- Elecció difícil

935.- Imagina està caient una gran tempesta i vas amb el teu cotxe, un esportiu biplaça, per una carretera perduda al mig de la muntanya. Després d’un revolt veus que, sota un petit cobert al costat del camí, hi ha un antic amic teu que fa anys et va salvar la vida i que no has pogut localitzar mai més i que potser no ho podràs tornar a fer, una velleta malalta que necessita ser traslladada a un hospital i una dona (o un home) que t’adones de seguida que podria ser l’amor de la teva vida si no la deixes escapar. És evident que hi ha raons de pes per «salvar-los» a tots però al teu cotxe només hi ha lloc per a un passatger més. Quina és la teva decisió?

NOTA: Aquest és un enigma clàssic d’enginy pur inclòs en els tests de selecció de personal per constatar l’escala de valors (família, amistat, etc) dels candidats. Hi ha però una resposta que dóna solució als tres casos, aquesta és la que busquem.

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Lluna "

5 comentaris:

Lluna ha dit...

Li deixes el cotxe al teu amic pq porti la velleta al hospital i et quedes amb el possible amor... Se suposa que si és amic et tornarà a buscar (en un cotxe amb més capacitat) i així salvem la velleta, tenim oportunitat de coneixer més al amor de la nostrs vids i retrobar-nos amb l'amic per posar-nos al dia!!
Bon vespre Mc!!

Sergi ha dit...

La primera solució que m'ha vingut al cap és la de la Lluna, però em sembla tan evident que no consideraria que sigui una solució difícil. Suposo que juga amb fer pensar que només nosaltres podem conduir el cotxe, però a priori, em sembla el més assenyat de fer. Ara, no sé si tothom ho faria.

xavier pujol ha dit...

Faig pujar la velleta al cotxe per portar-la a l'hospital i li demano a la persona que serà l'amor de la meva vida que condueixi ella.
Em quedo amb l'amic que em va salvar la vida al cobert.
Quan l'amor a primera vista vingui a retornar-me el cotxe, li ensenyaré que els seients són abatibles.
I l'amic ja haurà marxat amb el meu número de telèfon, i amb el meu comentari: "te'n dec dues"

McAbeu ha dit...

Com ja sabeu, en els enigmes laterals són vàlides totes les respostes que interpreten correctament l'enunciat perquè, de fet, en el que es basen és justament en la manera diferent com els encarem cadascun de nosaltres. Per tant, en aquest cas, tan correcta és la solució d'en XAVIER com la que ens donen LLUNA i XEXU o com qualsevol altra variació que se'ns pugui acudir dins dels termes de l'enunciat. Dit això, també sabeu que pel que fa al rètol vermell, aquest se l'emporta la resposta que coincideix amb la que porta el LLIBRE que avui és la que ens dona la LLUNA. Felicitats!! :-))

Anònim ha dit...

Llavors fugir amb l’amor de la teva vida mentre atropelles al tio que li deus un favor enorme per tal de deixar de deure res a ningú tot atropellant també la vella perquè només faria que malgastar els diners de la seguretat social en la seva poca vida que li queda no es la solució correcte? Es estrany perquè hi ha empreses que sembla que busquin exactament aquest perfil de persona.

Publica un comentari a l'entrada