GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 18 de setembre del 2017

919.- El llenyataire innocent

919.- Les granges de les muntanyes rocalloses de l’Illa de l’Escaquer estan patint una sèrie de robatoris i els Rangers de l’Escaquer han començat una investigació per aclarir els fets i detenir el lladre. Tots els testimonis assenyalen que l’autor dels robatoris és un individu alt, cepat, de raça blanca però de pell molt morena, amb una llarga barba i que entra a les granges destrossant les portes a cops de destral. Aquestes dades fan que la policia sospiti de seguida d’un llenyataire esquerp que viu sol al bosc. És un home que fa 1’90 metres d’alçada, d’un pes que supera els 100 kg i amb una pell molt morena a causa de la seva feina sempre a l’aire lliure per a la qual, evidentment, utilitza una destral. La seva descripció concorda doncs amb la del culpable excepte en un punt: quan van a detenir-lo, es troben que el llenyataire no porta barba. En un primer moment això desconcerta els policies perquè recorden que abans si que en portava però aviat passen del dubte a la certesa en l’acusació. Aquest matí mateix, molt a prop de l’última granja assaltada han trobat gran quantitat de pèl facial, prova evident que el lladre, assabentat que la policia li anava al darrere ha fet el possible per canviar d’aspecte i s’ha afaitat la barba per intentar despistar-los. Per tant, i malgrat que el llenyataire insisteix que si que és veritat que abans portava una barba enorme però que no se la va afaitar fa pocs dies sinó ja fa uns mesos perquè li molestava de tan espessa que era, els Rangers no se l’escolten i se l’emporten detingut cap a la caserna. Quan hi arriben i li expliquen tot al sergent de guàrdia aquest es posa les mans al cap i immediatament es disculpa davant el llenyataire al que deixa lliure. Com sap el sergent que el llenyataire no és el lladre que busquen?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Lluïsa "

6 comentaris:

Lluna ha dit...

Òndia, es que no he portat mai barba i no sé què pot demostrar si fa poc que t'has afeitat o no, tret del fet de portar-ne o no portar-ne.
Irritació de la pell?? Si fes dies que no s'hagués afeitat i ho hagués fet avui tindria la pell irritada?? No sé jo si als llenyataires se'ls irrita la pell :P
Bon vespre Mc!!

Lluïsa ha dit...

Diuen que el lladre té la pell molt morena i una barba llarga. Si el llenyataire s'hagués acabat d'afaitar tindria la pell de la zona de la barba més blanca que la resta i no pas morena.
No sé si m'he explicat bé.

Lluïsa ha dit...

I que consti que jo no m'afaito :-))

Lluna ha dit...

Hahahaha!!

No hi he pensat pas en la morenor...

Diria que l'has encertat Lluïsa

Carme Rosanas ha dit...

Pel color de la pell... com diu la Lluïsa.

McAbeu ha dit...

LLUNA: Malgrat el que volen aparentar, estic segur que als rudes llenyataires també se'ls pot irritar la pell. :-DD Per tant, la teva idea m'ha semblat ben bona tot i que, com tu mateixa sospites després, no és la del LLIBRE.

LLUÏSA: T'expliques molt bé i, a més, encertes la solució del LLIBRE. Felicitats!! :-))

CARME: Exacte, aquest el detall que exculpa al llenyataire. ;-)

Publica un comentari a l'entrada