GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 11 de març del 2017

Joc de Lletres de Sant Jordi (TUMATEIX LLIBRES)


El Blog TUMATEIX LLIBRES ens convida a participar en un JOC DE LLETRES de SANT JORDI. (Sí, ja sabem que Sant Jordi és a l'abril i no al març però també sabem que "feina feta, no té destorb", no? :-D)

Es tracta de fer un o dos microcontes d'un màxim de 50 paraules cadascun, amb temàtica de gènere fantàstic o ciència-ficció i que continguin almenys tres dels mots d'aquesta llista: "rosa", "animal", "butxaca", "llibre", "mitjó", "calendari". Els microrelats participants apareixeran al blog JOCS DE LLETRES i optaran al premi d'un llibre. Animeu-vos a participar, el termini s'acaba el 26 de març.

En el meu cas he escollit la ciència-ficció i n'he fet dos de 50 paraules justes que contenen tots els mots de la llista:


MÀQUINA DEL TEMPS PORTÀTIL: CARACTERÍSTIQUES I INSTRUCCIONS D'ÚS

De la mida d'un llibre de butxaca, permet girar el temps com un mitjó. Aquesta màquina ens portarà a qualsevol instant del calendari. Olorarem les roses dels Jardins Penjants de Babilònia, veurem animals antediluvians...

Nota important: Per evitar problemes en el retorn cal carregar completament la bateria abans de sortir.



VIATGE INTERESTEL·LAR I HIGIENE PERSONAL

Mentre guardo aquest llibre a la butxaca, veus morir animals i pansir-se les roses. Una hora aquí és tot un calendari a la Terra. En diuen relativitat.

Només he estat uns dies fora però, des del teu punt de vista, tens raó: Fa anys que no em canvio els mitjons...


*********************************


Per cert, aprofito per fer propaganda del llibre que ens pot tocar com a premi d'aquest joc. Es titula "BESTIARI" i l'ha publicat Edicions SECC.

Segon volum de la col·lecció Minairó, ens parla de dotze bèsties, canviaformes, espantacriatures, gegants i monstres de la mitologia catalana. Dotze bèsties, dotze il·lustracions, dotze relats i dotze autors, entre els quals també la JOMATEIXA. Si us agrada la literatura fantàstica pot ser una opció a tenir en compte per aquest proper Sant Jordi.

7 comentaris:

Sergi ha dit...

I tant, feina feta, i a entrar al sorteig. Ben trobats els teus, i molt escaients pel premi del concurs, els dos de temàtica fantàstica, encara que retiren cap a la ciència ficció.

Carme Rosanas ha dit...

Molt bons tots dos!!! Boníssims, això dels mitjons m'ha fet esclatar a riure! La relativitat desconcertant...

jomateixa ha dit...

Gràcies per jugar i per la promoció.
Com sempre, m'ho estic passant molt bé amb els vostres MICROS. Aquest any estan sortint molt originals i divertits!!!
;DD

Assumpta ha dit...

Ieaaaaaaaaah!! Què bons!!... La ciència ficció sempre se t'ha donat molt, molt bé!! :-DD

(Mira que si no carregues bé la bateria i et quedes "a mig viatge"... no sé pas quin pot ser el resultat hehehe)

Elfreelang ha dit...

boníssims Mac! a veure si vaig al blog i miro de participar-hi

McAbeu ha dit...

XEXU: Més que retirar-hi, jo diria que són clarament de ciència-ficció. Vaig triar aquesta opció d'entre les dues que ens permetia la Jomateixa i, segurament influït per la pel·lícula "Interstellar"que van emetre fa poques setmanes a TV3, vaig decidir-me per parlar dels viatges espacials i dels viatges en el temps. M'alegro que t'hagin agradat.

CARME: Gràcies. Estic d'acord amb això que dius de la relativitat desconcertant i el tema de la pudor de peus en aquest cas trobo que ha estat poc estudiada. :-DDDD

JOMATEIXA: Gràcies a tu per fer-nos jugar. :-))

ASSUMPTA: Moltes gràcies!!. Pel que fa a al tema de la bateria, tens raó que un dels problemes d'aquesta màquina del temps portàtil és aquesta possibilitat de quedar-se a "mig viatge". Nosaltres tampoc podem saber quin pot ser el resultat, tenim constància que ha passat més d'una vegada però, és clar, no podem saber on han fet cap els usuaris. Al principi, això ens havia comportat més d'una demanda i per això el departament legal de l'empresa ens va fer afegir aquesta "nota important" a les instruccions d'ús. :-DDD

ELFREELANG: Gràcies!!. Anima-t'hi, segur que et surt un bon microrelat!. :-)

Assumpta ha dit...

:-DDDDD Bon departament legal!!!

Publica un comentari a l'entrada