GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 30 de gener del 2017

864.- Una per a dos

864.- En Benet i en Pol arriben al mateix moment davant d'un riu i ambdós tenen la intenció de creuar-lo. S'adonen que l'única possibilitat de fer-ho és una barca amb capacitat per una persona sola però, malgrat això, els dos amic ideen una estratègia per aconseguir creuar el riu sense dificultats. Com s'ho fan?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Allau "

9 comentaris:

Allau ha dit...

Potser es troben a ribes oposades.

Anònim ha dit...

Serà això que diu l’Allau, o també podrien deixar un corda lligada en un arbre i en la barca per recuperar la barca després que el primer creués.

jo rai! ha dit...

Si no és això de l'Allau, el més llest que encarregui a l'altre la feina que anava a fer i s'entorni a casa que és on s'està millor.

xavier pujol ha dit...

Navegar en un pilar de 2.

McAbeu ha dit...

ALLAU: Doncs sí, aquesta és la solució que ens dóna el LLIBRE. Felicitats!! :-))

PONS: És el que diu l'ALLAU però el teu mètode no està gens malament... suposant que poguéssim trobar una corda, és clar. :D

JO RAI!: Ja hem quedat que sí és el que ha dit l'ALLAU però t'he de dir que jo també sóc dels que penso que "com a casa, enlloc". ;-)

XAVIER: Mentre la barca no s'enfonsi per excés de pes (i sempre que Benet i Pol es posin d'acord en qui ha d'anar a sota del pilar) no hi tinc res a dir al teu mètode. :-DD

Anònim ha dit...

Qui no surt de casa amb una corda?

McAbeu ha dit...

PONS: Jo sí, sempre... però ja saps que hi ha gent de tota mena en aquest món. ;-D

Unknown ha dit...

Tenint en compte que el gos és el millor amic de l'home, podriem pensar que un es una persona i l'altre un gos. L'enunciat només posa que pot passar una sola persona però no posa res d'animals.

McAbeu ha dit...

SERGI: És una altra opció de resposta, certament. Gràcies per la visita!. :-)

Publica un comentari a l'entrada