GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 15 d’agost del 2016

822.- Inspecció de sanitat

822.- Un inspector de sanitat s'ha presentat per sorpresa a un restaurant i ha demanat revisar les condicions d'emmagatzematge del menjar. Ha començat la seva feina revisant els 10 calaixos de la càmera frigorífica de la cuina. En 5 d'ells ha trobat productes cuinats, en 4 hi ha vist productes frescos i en 2 calaixos hi havia una barreja de productes cuinats i frescos. Això últim està totalment prohibit i per tant l'inspector es disposa a sancionar el restaurant, una sanció que serà ben merescuda tenint en compte que no tots els calaixos de la càmera estaven plens i per tant la mescla de productes cuinats i frescos és encara més inadmissible. Així mateix ho fa constar l'inspector a l'acta però ara no recorda exactament quants dels calaixos de la nevera estaven buits, podeu dir-li vosaltres?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Jo rai! "

5 comentaris:

jo rai! ha dit...

Supose que 3 eren buits perquè els barrejats els ha comptat dos cops... Vaja que serien 3de cuinats, 2 de frescos i 2 de barrejats els que serien plens.

McAbeu ha dit...

Aquesta és la solució del LLIBRE: Si en 2 calaixos hi havia productes cuinats i productes frescos, tindrem que els calaixos on només hi n'hi havia de cuinats serà 5 – 2 = 3 i els que només hi tenien productes cuinats seran 4 – 2 = 2. Per tant els calaixos buits es calcularan fent 10 – 2 – 3 – 2 = 3 calaixos buits.

Que, com es veu, coincideix totalment amb la teva JO RAI!. Gràcies per posar-t'hi i felicitats per l'encert. :-))

jo rai! ha dit...

Amb tanta competència és en orgull haver guanyat! ;)

McAbeu ha dit...

JO RAI!: ;-)

Assumpta ha dit...

No creguis, company, a vegades hi ha més competència de la que pensem... però és competència que no es sent prou competent per donar la resposta adequada i passa en silenci :-DD

Publica un comentari a l'entrada