GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 27 de juny del 2016

808.- El granger penjat

808.- Aquest matí han trobat un granger penjat al seu estable. El local estava tancat per dins i completament buit, a excepció del cos que penjava de la biga central. La corda que va fer servir per penjar-se fa 2 metres de llarg i els peus del mort pengen a 30 centímetres del terra, no hi ha cap objecte on s'ha pogut enfilar i tampoc es poden escalar les parets o pujar a la biga. Les proves indiquen que és un suïcidi, com pot ser?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Lluna "

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Ostres, doncs no em ve res, quanta pressió. La corda li pot haver servit per enfilar-se a la biga, i llavors deixar-se caure des d'allà... no sé, quan ho diguin segur que picaré el cap contra la paret...

Lluna ha dit...

Pq hi ha un toll a terra d'aigua d'un bloc de gel que s'ha desfet?? ;)

Bona nit XeXu!!
Bona nit Mc!!

Assumpta ha dit...

Ha arribat muntat a cavall, ha posat la corda per la biga i al seu coll i ha donat un cop al cavall perquè marxés, llavors és quan ha quedat penjat.

xavier pujol ha dit...

Si és això del gel, s'ho va currar...
Llàstima que no hagués telefonat abans al telèfon de l'esperança.

sa lluna ha dit...

Un altre titular no contrastat. El granger era ben viu.
Bon dia a tothom!
Aferradetes, Mac :)

Anònim ha dit...

Ha estirat la corda amb un dron, que ha acabat sortint volant descontrolant-se com acaben tots els drons.

McAbeu ha dit...

XEXU: Aquest enigma, amb algunes diferències en l'enunciat, és tot un clàssic dels laterals. Això no implica, evidentment, que tothom l'hagi de saber per això t'agraeixo la teva resposta. No és la del LLIBRE però no deixa de ser prou bona.

LLUNA: Contestant la teva pregunta t'haig de dir que no. Com es tracta d'un estable amb el terra de terra (valgui la redundància :-D), no hi ha cap toll d'aigua. Tot i així, la teva resposta del bloc de gel sí és la que esperava el LLIBRE. Felicitats!! :-))

ASSUMPTA: Bona resposta. Només un "però", com s'ho ha fet el cavall per tancar l'estable per dins després de marxar?. ;-D

XAVIER: Doncs sí, és això del gel. :-))

SA LLUNA: Una opció diferent que, tot i així, no acaba de quadrar amb les proves que ens indiquen que és un suïcidi. ;-)

PONS: Una solució tecnològica... no esperava menys de tu. ;-)

Assumpta ha dit...

La porta es tancava automàticament, home! :-DD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Aquests invents moderns... :-DDD

Sergi ha dit...

Vaig estar a punt de posar 'si no és que hi ha un toll d'aigua sota els seus peus...' Però pensava que seria una altra resposta, ja que no deia res al respecte...

Publica un comentari a l'entrada