GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 19 de desembre del 2015

Relats Conjunts (desembre 2015)


Des del blog RELATS CONJUNTS ens proposen escriure un relat inspirat pel quadre "La fada que va desaparèixer" (Theodor Kitelssen - 1900).


FANTÀSTICA EXCURSIÓ FANTÀSTICA


Excursió d'un dia amb autocar Gran Luxe
Visita a la Clariana de les Fades
Diumenge 28 des. Sortida a les 07:30 hrs.

Sortida des dels llocs habituals amb direcció a Vila-molla del Secà. En ruta ens aturarem per realitzar un complet esmorzar a base de Pa amb tomàquet i Pernil del País, Formatge, Vi, Aigua, Cafè i Tallat.

A continuació seguirem viatge per arribar a la bonica població destí de la nostra excursió on ens dirigirem a la famosa Clariana de les Fades. Una vegada allí, i des de les grades instal·lades a tal efecte, procedirem a la contemplació d'aquests éssers mitològics que habiten en aquell lloc màgic des de que el món és món i que hi apareixen cada diumenge d'aquestes festes del solstici d'hivern. En aquesta visita ens acompanyarà un guia local que ens indicarà com, d'un en un i per rigorós ordre que marqui la nostra carta astral, ens podem apropar a les fades per demanar-lis un desig que segur que no tardarem en veure acomplert gràcies als poders màgics d'aquests éssers eteris.

En acabat, tornarem a la població per dirigir-nos al restaurant on degustarem un dinar típic d'aquestes Festes nadalenques que constarà del següent menú: • Capritx de Nadal • Sopa de Galets • Cuixa de gall d'indi al forn • Torrons i Neules • Pa, Vi i Aigua • Copa de Cava, Cafè i Gotes de Licor.
Després d'un animat ball i a l'hora acordada tornarem als nostres punts d'origen i es donarà per finalitzada aquesta fantàstica excursió.

Com a record d'aquest emocionant dia, es sortejarà entre tots els assistents un pernil i diverses participacions de la Grossa de Cap d'Any de l'administració de la Bruixa de Vila-molla.

Preu per persona: 49 €

NOTES:

1 - L'excursió es durà a terme en un autocar Gran Luxe amb aire condicionat, sempre que això sigui possible.

2 - El preu no inclou l'elaboració de la Carta Astral imprescindible per demanar el desig a les fades.

3 - L'organització no es fa responsable del compliment dels desitjos demanats a les fades.

4 - A causa de la molt variable i poc previsible climatologia de la zona, hi ha la possibilitat que la Clariana de les Fades es vegi afectada per clapes de boira que dificultin o, fins i tot, impedeixin la contemplació d'aquests éssers mitològics i eteris, ja difícils de veure en condicions normals. Si això passa, l'organització tampoc se'n pot fer responsable però, tot i així, es compromet a substituir aquesta espectacular visita per una altra igualment interessant. Si es donés el cas, i sense cap cost addicional pels usuaris, ens dirigiríem a l'Auditori del municipi on els oferiríem un magnífic concert d'acordió a càrrec d'un conegut artista de la comarca.


19 comentaris:

Assumpta ha dit...

Genial!!!
Et superes a cada relat! És boníssim!! :-DDD

Penso, molt seriosament, que tindries força èxit publicant un llibre de relats curts així, amb aquesta ironia que domines a la perfecció!! Igual ens fas un relat que "imita" un document oficial, un text històric o un full publicitari d'agència de viatges... Aplaudiments i reverències!! :-)))

Consol ha dit...

Quin greu em sap, no podré assistir. Si fóssiu tan amable i em donéssiu la referència geogràfica de la Clariana de les Fades hi aniria pel meu compta.
Excel·lent relat.

Carme Rosanas ha dit...

Ha, ha, ha... molt bo, Mc!

Però, si us plau, avisa'ls que si van amb aquests ànims i prevencions, de fades no en veuran ni una. Per veure les fades s'ha de tenir molta fe i confiança en elles. Si no te les creus, s'ofenen i s'amaguen de seguida.

Elfreelang ha dit...

hahahahahaha ja m'imagino la llista de gent apuntada a aquesta excursió!bonissím relat!

Sergi ha dit...

Mai un concert d'acordió ha tingut tants assistents com ara. Perquè imagino que totes aquestes excursions acaben allà! Quina magnífica recreació, les ofertes fantàstiques solen amagar moltes pegues que s'anuncien molt subtilment, i que tu ens has fet més evidents pel gaudi general. Si ja parlem de veure fades, imagina tu les clàusules i condicions!

xavier pujol ha dit...

Són fades imprevisibles. No es confirma l'aire condicionat, ni el compliment de desitjos, ni la boira, ni la visió de les fades. ni el concert d'acordió...
L'emoció està assegurada.

jomateixa ha dit...

Molt bo!
jo també que et superes a cada relat :D

Garbí24 ha dit...

homeeeee si omplen el bus que els donin un ventall a cada un i esvaeixin la boira si es dóna el cas.

McAbeu ha dit...

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris

ASSUMPTA: Em diverteixo molt quan faig relats d'aquest tipus i em fa molt content que us agradin. Publicar-los en un llibre, ja és una altra cosa... :-)

CONSOL: Jo no et dic que no hi puguis anar pel teu compte... però ja saps que així no entraràs en el sorteig del pernil, no?. :-DD

CARME: És clar, és clar. S'ha de ser conscient que les fades són molt cares de veure... per això el nostre acordionista és cada vegada més conegut fora de la comarca. :-))

ELFREELANG: I n'hi ha que repeteixen... a veure si tenen sort i no hi ha boira. ;-))

XEXU: Ja veig que coneixes perfectament la climatologia d'aquella zona... a veure si seràs dels que t'has apuntat més d'una vegada a l'excursió. :-D

XAVIER: Quan es tracta d'éssers mitològics i eteris tot queda bastant a l'aire, tens raó. :-))

JOMATEIXA: Vosaltres que em mireu amb bons ulls. :-)

JOAN: No sé si l'organització estaria molt disposada a trobar solucions d'aquest tipus. ;-)

sa lluna ha dit...

Se m'ha anat dibuixant un somriure a mesura que anava llegint el teu relat, no sé perquè m'ha fet recordar alguna excursió viscuda. ;)
Molt bo, Mac!!

McAbeu ha dit...

SA LLUNA: No hi ha dubte que és un relat "basat en fets reals". :-D

montse ha dit...

ja sé sap que necessitem que ens entabanin per comprar qualsevol cosa.

Gerònima ha dit...

On puc fer l'ingrés?

McAbeu ha dit...

MONTSE: En major o menor mesura, tots acabem picant. ;-)

GERÒNIMA: Et passo el compte del banc per mail... :-DD

Rafel ha dit...

Sort que, com sempre, el pinta més bé és l'aàpat. de la resta ni se n'enrecordaran.

McAbeu ha dit...

RAFEL: És així mateix. Està comprovat que l'excursió va bé només si hi has menjat bé. :-D

Ada ha dit...

On m'he d'apuntar per anar??!!! Jo vaig!

Ada ha dit...

Però he arribat tard, ainsnsnsns és igual, a la propera m'apunte!

McAbeu ha dit...

ADA: T'apunto a la llista d'espera per la pròxima excursió. Qui sap, si la cosa té èxit, potser convencem a les fades perquè s'apareguin fora d'aquesta època nadalenca... a veure, potser per Sant Joan... :-DDD

Publica un comentari a l'entrada