GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 25 de novembre del 2015

752.- Suïcidi al tren

752.- Un home s'ha llençat d'un tren en marxa i ha mort. Anava sol al compartiment i allí només hi van quedar unes benes al terra sense cap carta o altra pista que expliqués el perquè del seu suïcidi. De totes maneres si no hagués viatjat en tren no s'hagués suïcidat. Per què ho va fer?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Assumpta i Sergi "

17 comentaris:

Assumpta ha dit...

L'havien operat de la vista!

Assumpta ha dit...

Bé, ara que ja he posat el primer comentari, miro d'explicar-ho una mica...

L'home no s'ha suïcidat, tan sols ha "baixat" del tren sense veure bé que ja era en marxa. Ha estat un accident. L'havien operat de la vista i, fent el valent, s'ha tret les benes -que s'han trobat al vagó- i, quan li ha semblat que era el moment, ha baixat... Lamentablement, encara no hi veia prou bé i s'ha produït el fatal accident.

Roselles ha dit...

Arribo tard! Però he deduït el mateix que l'Assumpta. Afegeixo que a més devia estar una mica marejat de l'operació per no adonar-se que el tren estava en marxa.

Anònim ha dit...

No dic que la opció de la vena als ulls no sigui bona, però hem vingut a jugar, no?

Opció 1: L’home portava per exemple un peu embenat i s’ha desenganxat una mica la bena se l’ha trepitjat amb l’altra peu, s’ha entrebancat li ha caigut la bena i ell ha caigut del tren.

Opció 2: L’home s’havia fet una operació de cirurgia estètica, s’ha tret la bena per comprovar el resultat i veu que es horrible i que allò no té solució i decideix suïcidar-se. Quan diu que “si no hagués viatjat en tren no s'hagués suïcidat” es refereix que en una altra circumstància no ho hauria tingut tan fàcil per suïcidar-se i s’ho hagués replantejat.

Sergi ha dit...

Estic amb la segona opció del Pons, penso també en la cirurgia, però el tema de que si no anés en tren no s'hauria suïcidat sembla determinant. Potser s'havia operat per escapar d'algú que li vol mal, o de la justícia. En veure que ha pujat en el tren equivocat i que si continua allà el trincaran, es mata ell mateix abans que l'enxampin.

Consol ha dit...

També pot ser que l'haguessin operat de l'oïda, tenia vertigen i tot se li movia. S'ha pensat que l'operació no havia anat bé, no ho ha pogut resistir més, i s'ha tirat del tren.

Sergi ha dit...

Compro l'operació a la vista i afegeixo que s'ha tret la bena quan passava el tren per un túnel, ha cregut que s'havia quedat cec i s'ha suïcidat del disgust.

Assumpta ha dit...

Ostres, SERGI!!... Clar!!... Aquest afegit teu lliga perfectament amb l'operació de la vista que m'ha vingut de seguida al cap (pensant en les benes, no sé per què) però és molt més lògica!! Clar! L'han operat de la vista, es treu les benes just quan passen per un túnel, ho veu tot negre... i, pensant que s'ha quedat cec, es tira a la via!!

Unknown ha dit...

Jo penso com el Sergi, era cec i quan es treu la bena , com ho fa dins el túnel i es fosc, es suïcida pensant que no s'ha curat i no li val la pena viure! Salut!

Elfreelang ha dit...

ostres el Sergi potser té raó i tot .....

Sergi ha dit...

Val a dir que la idea que he tingut jo només té sentit en un tren que no tingui llum a dins dels vagons, cosa estranya en els trens d'avui en dia.

jomateixa ha dit...

Ostres cada solució m'agrada tan o més que l'anterior. A aquestes hores es veu que tothom està molt inspirat.
Jo també havia pensat amb alguna cosa sobre la ceguera, però sembla que queda tot molt obert a moltes respostes.

Assumpta ha dit...

Benvolgut, SERGI, com a usuària bastant freqüent (bé, darrerament no massa... però... amb una graaaaan experiència acumulada al llarg de moooooolts anys) de la RENFE et puc assegurar que hi ha un 97,4% de possibilitats que, en passar per un túnel, les llums que s'han d'encendre al vagó no funcionin. Per tant segueixo pensant que l'has clavat :-DD

xavier pujol ha dit...

No duia el bitllet i s'acostava el revisor. Es va treure les venes del cap d'un intent anterior, per a no esmorteir el cop.

Sergi ha dit...

Cert, el Sergi encerta. De fet, jo ja coneixia aquest joc, i la veritat és que no hi vaig caure. En certa manera, és una avantatge, perquè puc jugar més vegades, però mira que no recordar la resposta... bé per en Sergi.

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Exacte, encertes que l'havien operat de la vista i per això ja et correspon un tros del rètol vermell. Felicitats! :-))
Però no vas gens bé pel que fa a l'explicació. Si al títol de l'enigma i dues vegades dins de l'enunciat el LLIBRE parla de suïcidi, deu ser que l'home SÍ s'ha suïcidat, no trobes?. ;-D

ROSELLES: Et dic el mateix que a l'ASSUMPTA. De vegades els enunciats no ho diuen tot però quan hi surt una cosa és perquè li fem cas. :-)))

PONS: La bena als ulls era la bona certament, per això m'han agradat tant aquestes altres possibilitats que dones. Està molt bé que vingueu a jugar.

XEXU: Podria ser també, però tu mateix admets després que no és.

CONSOL: Una altra solució ben correcta, encara que no sigui la del LLIBRE.

SERGI: La teva solució sí que és la que el LLIBRE buscava. Felicitats!! :-))

ANNA: Benvinguda al XAREL-10. Exacte, aquesta és l'opció bona.

ELFREELANG: La té, la té. :-)))

JOMATEIXA: El millor dels enigmes laterals és justament aquesta àmplia possibilitat de solucions. A mi també m'agrada molt quan la inspiració fa acte de presència en un bon grapat de comentaris. :-)

XAVIER: Tu em sembla que ja "arrisses el rinxol". Cosa que també està molt bé. :-DD

Assumpta ha dit...

:-DDD

Publica un comentari a l'entrada