GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 4 de novembre del 2015

746.- El taxista assassí

746.- Un home va pujar a un taxi i va indicar al conductor l'adreça de destinació. El taxista va arrencar sense dir paraula però no es va dirigir a l'adreça indicada sinó que va anar a un lloc solitari on va fer sortir el passatger del seu cotxe per matar-lo seguidament d'un cop al cap amb la clau de vas que el dia anterior havia fet servir per canviar una roda punxada. El taxista no era un criminal (almenys fins aquell moment) i no coneixia d'abans al passatger. Per què el va matar?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Pons007 "

15 comentaris:

Lluna ha dit...

Si no el coneixia d'abans no deu ser que punxes per culpa d'ell, potser algú li ha obligat i la punxada es un avis per si no fa cas...
Uuuufff complicat!!

Bon dia Mc!!

Anònim ha dit...

Està clar que el taxista el va matar per un motiu relacionat amb la destinació que li va dir l’home. Bàsicament hi ha dos motius per matar a la gent: Diners i amor. Els casos de diners es poden deure a molts factors, i com que no tinc cap pista escullo la opció amor. Quan mates per amor lo normal son els gelós, per tan, dedueixo que el taxista sospitava que la seva dona li feia el salt amb algú, i quan el client li va donar l’adreça de la pròpia casa del taxista l’home va lligar caps.

No us talleu, podeu aplaudir la meva teoría.

Sergi ha dit...

L'adreça donada ha de ser la clau. Potser és l'adreça del servei de reparacions al que va trucar el taxista perquè li reparessin la roda, però van passar d'ell. De totes maneres, em sembla poc motiu per matar l'home misteriós, tret que el fet d'haver-se de canviar la roda ell mateix li fes perdre un temps preciós que li reportés un greu perjudici...

Sergi ha dit...

Caram, la teoria d'en Pons també m'agrada (no hi era quan he començat a escriure), però no l'aplaudiré fins que no es confirmi.

Anònim ha dit...

En clau de subgènere de banyetes (del dimoni, no de taxistes enganyats per la dona) podria ser que el client fos el mateix Satanàs, que li hauria demanat que el portés a l'Infern. Però, ara que hi penso, Satanàs és immortal, o sigui que no.
En clau de gènere fantàstic podria ser que fos un mort vivent que li hagués demanat de dur-lo al cementiri, per repartir-se'l amb els companys tot just ressuscitats. (Tinc variant amb Annibal Lecter,que hauria demanat que el dugués a un restaurant de quatre forquilles.)
En clau de gènere negre, el taxista va veure que el client encaixava perfectament amb la descripció d'un malfactor perillós per a qui hi havia ordre de captura, viu o mort, amb recompensa inclosa. Com que li va donar l'adreça de la comissaria més propera, sens dubte per entregar-se voluntàriament, el taxista el mata per evitar que el negoci sobrevingut se'n vagi en orris i així assegurar-se el cobrament de la recompensa.
Però, per ser franc, la teoria d'en Pons del taxista banyut em sembla la més versemblant. Tot i que els continguts d'EL LLIBRE, com els designis del Senyor, són inescrutables.
Joan Colom

xavier pujol ha dit...

Generalment és a l'inrevés. El passatger mata el taxista, per atracar-lo.
D'alguna manera el taxista (potser per l'adreça) va intuir que el passatger era l'assassí de taxistes. El va matar amb la clau de vas, perquè encara no l'havia desada i la tenia a mà.

Sergi ha dit...

La teoria d'en Pons m'agrada més que la meva. Jo havia pensat en motius polítics. Per exemple que el client demanés anar a un lloc on fessin una convenció nazi i el taxista fos jueu.

Roselles ha dit...

També m'agrada la teoria d'en Pons, tot i que té els seus contres, perquè em sembla molt exagerat matar a una persona només perquè va a casa teva. Ara, el llibre és molt així...

Si no fos aquesta la resposta correcta, i a falta de teories per part meva, pregunto si la víctima anava vestida d'alguna manera en particular.

Consol ha dit...

Jo només tinc preguntes:
- la decisió de matar al client, l'ha pres per una informació que li ha donat durant el trajecte?
- aquesta decisió té a veure amb la punxada del dia anterior?

Assumpta ha dit...

Jo voto per en PONS...

Quan he llegit "Clau de vas" creia que era una errada... No ho havia sentit a dir mai ;-P

McAbeu ha dit...

M'han agradat molt (algunes més que altres, tot s'ha de dir ;-D) les diferents propostes de resolució que feu i també que em plantegeu preguntes per encarar la "investigació " però aquesta vegada no caldrà que us refuti les primeres ni que us contesti les segones perquè en PONS encerta a la perfecció la solució del LLIBRE amb la seva teoria que es mereix l'aplaudiment que demana i el rètol vermell d'aquest enigma. Felicitats!! :-))

Consol ha dit...

El Pons té molt mèrit. Mai hauria sospitat que els homes fossin tan extremament gelosos i matessin amb tanta facilitat.

Anònim ha dit...

Aplaudiu-me i prostreu-vos davant de la meva genialitat! O no, es igual, jo amb el meu rètol vermell ja estic content :D Ja sabia jo que veure infinitat de capítols de CSI havia de servir per alguna cosa.

CONSOL: Al món del LLIBRE els homes són uns assassins en potencia, a la vida real no (tan).
XEXU: Em deus un aplaudiment!
ROSELLES: En el món del LLIBRE es mata gent per molt menys, per un enigma matemàtic per exemple.
ASSUMPTA: L’altre dia era dolent i avui votes per mi, no tens criteri!

Assumpta ha dit...

No, no, no... primer vaig votar per tu... i després vaig veure que ets dolent. Les coses van en aquest ordre, benvolgut PONS :-DD

Sergi ha dit...

Sens dubte t'aplaudeixo, Pons, ben merescut. El que em preocupa (tot i que no em sorprèn), és que coneguis tan bé els motius perquè la gent sol matar...

Publica un comentari a l'entrada