GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 30 de setembre del 2015

736.- El congrés dels embolics

736.- Quatre homes de negocis s'estan inscrivint per participar en un congrés aquest cap de setmana. L'encarregat de fer els carnets s'ha fet un embolic, sap que són el sr. Lluna, el sr. Neu, el sr. Sol i el sr. Vent i que es diuen Jordi, Enric, Francesc i Andreu però no sap quin nom correspon a cada cognom. Els homes de negocis intenten explicar-li. El sr. Neu diu: "Jo no em dic Francesc i el sr. Sol, tampoc". El sr. Vent, que també vol ajudar, replica: " Jo no sóc en Jordi i el sr. Neu tampoc". I per acabar d'aclarir-ho tot el sr. Sol diu: " El meu millor amic és l'Andreu i jo no em dic Jordi". Per sort, l'encarregat dels carnets ja sap el cognom de l'Andreu i vosaltres?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Assumpta "

12 comentaris:

Assumpta ha dit...

Doncs... bé suposo que el millor amic del sol deu ser el VENT, ja que amb LLUNA no es poden veure i a NEU el desfà... Llavors, què?
Andreu Vent

i la resta? :-)

Assumpta ha dit...

Però no pot ser perquè si el Sr. Vent es digués Andreu o el Sr. Neu o el Sr. Sol s'haurien de dir Francesc o Jordi i ja sabem que no s'hi diuen...

Assumpta ha dit...

SR. LLUNA
SR. NEU... No es diu Francesc. No es diu Jordi.
SR. SOL... No es du Francesc. No es diu Jordi.
SR. VENT... No es diu Jordi.

Assumpta ha dit...

El Sr. SOL tampoc es pot dir ANDREU, ja que Andreu és el seu millor amic (i bé, jo m'estimo molt, però tan com per ser la meva millor amiga... hehehe)

Així doncs, el Sr. SOL es diu ENRIC

Assumpta ha dit...

Com el Sr. NEU no es pot dir ni Francesc, ni Jordi, ni Enric (perquè s'hi diu el Sr. Sol) doncs s'ha de dir ANDREU...

Així doncs, el millor amic del Sr. Sol és el Sr. Neu (encara que el desfaci) :-DDD

Assumpta ha dit...

I, per eliminació, el Sr. FRANCESC és el Sr. VENT (ja que no pot ser ni Jordi, ni Andreu ni Enric) i el pobre Sr. LLUNA, del qual no sabíem res... ara ja ho sabem tot, ELL ÉS EL SR. JORDI!!

(Espero no haver agafat temps per quilòmetres de nou... aisssssssss)

Carme Rosanas ha dit...

Doncs sí... Jo ho veig com l'Assumpta

xavier pujol ha dit...

Com és que no ha vingut la Maite Pluja?

Anònim ha dit...

Qui necessita comentaristes tenint l'Assumpta que t'ho omple tot?

Anònim ha dit...

Per cert, puc dir que la resposta de l'enigma d'avui serà el Sol o encara no?

Assumpta ha dit...

Hehehehe PONS, tot és degut a la meva poca seguretat. Penso que tardaré tant a resoldre-ho que, mentre estic escrivint arribaràs tu, en XEXU o algú altre i pim, pam, deixarà la solució... així, a mida que vaig pensant, vaig escrivint i, si algú se'm cola, potser em tocarà un trosset de rètol vermell :-DD

McAbeu ha dit...

El LLIBRE ens diu: Jordi no té els cognoms Vent, ni Sol, ni Neu per tant es diu Lluna. Francesc no és el sr. Lluna, ni Neu, ni Sol doncs és el sr. Vent. L'Andreu, que no es pot dir Lluna, ni Sol, ni Vent , només pot tenir el cognom Neu i això és el que es pregunta.

ASSUMPTA: Que, com has vist, és el mateix que ens has dit tu (encara que una mica més curt :-DD). T'emportes el rètol vermell. Felicitats!! :-))

CARME: Ja has vist que el LLIBRE també n'està d'acord. :-))

XAVIER: Jo també l'he trobat a faltar, no sé que li ha degut passar...

PONS: No podies dir-ho a les 9:19, ni pots dir-ho ara però ho podràs fer d'aquí una estona quan surti l'endevinalla d'avui... sempre que aleshores no canviïs d'opinió, és clar. ;-)

Publica un comentari a l'entrada