GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dijous, 20 d’agost del 2015

CONCURS 2000 (Entrega de Premis)


2n. CONCURS XAREL-10
d'Enigmes i Endevinalles

Ha arribat el moment de posar punt i final al concurs que he organitzat per commemorar el 2000è Post del XAREL-10. Una commemoració que ha caigut en plenes vacances d'estiu per a molts de vosaltres i per això vull agrair-vos especialment la vostra participació en aquesta MARATÓ D'ENDEVINALLES que ens ha ocupat els darrers dies.

Heu participat gairebé una vintena de vosaltres responent, en major o menor mesura, les 50 endevinalles que entraven en concurs.
Com sabeu, hi havia dues maneres ben diferents de puntuar. No era necessari respondre totes les endevinalles, n'hi havia prou amb ser el primer en donar la resposta d'una de les endevinalles de cada jornada per obtenir el punt diari. Però no tot ho decidia la sort de ser el primer, també la constància tenia premi ja que igualment guanyaven el punt els que encertaven el major nombre d'endevinalles de cada dia.
Això ha fet que els punts hagin quedat força repartits i que no sempre qui ha encertat més endevinalles hagi obtingut més punts. De totes maneres, en general això si ha estat així i, com és ben lògic, els que cada dia heu estat al peu del canó i heu deixat el vostre comentari a gairebé totes les endevinalles sou els que encapçaleu el...

RÀNQUING D'ENCERTANTS

2n. CONCURS XAREL-10
d'ENIGMES i ENDEVINALLES
PUNTS ENCERTS NOM PREMIS
TOP TEN PÒDIUM
10 40 JO RAI!

38 PONS
9 38 XEXU

35 ASSUMPTA
827 LLUÏSA

731 LLUNA
319 SA LLUNA
221 TEGELLS
12 ROSELLES
18 JOAN GASULL
6 AUGUST GARCIA
5 CONSOL
3 ALFONSO ROBLES
-19 CARME ROSANAS
12 VÍCTOR PÀMIES
4 ELFREELANG
3 XAVIER PUJOL
2 JOMATEIXA


NOTES:

IMPORTANT: Malgrat haver repassat aquest recompte pot haver-se'm escapat alguna errada en les puntuacions. Si en detecteu alguna, us demanaria que m'ho feu saber el més aviat possible per poder corregir-ho. A aquest efecte deixaré el rànquing com provisional fins les 23:59 hores de demà, divendres 21/08/2015, si a aquesta hora ningú ha dit res el rànquing quedarà com definitiu i ja no podrà ser modificat malgrat s'hi detecti alguna errada posteriorment.

PREMI PÒDIUM: Els cinc participants que heu obtingut alguna de les tres puntuacions més altes heu guanyat una bonica medalla commemorativa. Si us ve de gust lluir-la a la vostra barra lateral només cal que copieu el codi html que hi ha a sota de cadascuna d'elles dins d'un gadget html des del panell de control del vostre blog.

PREMI TOP-TEN: Els 10 primers classificats teniu, al costat del vostre nom al rànquing, una bola de loteria amb un número assignat del 0 al 9. Guanyarà el lot de llibres de premi, el concursant posseïdor de la bola que coincideixi amb la darrera xifra del sorteig del TRIO de Loteria de Catalunya del dissabte 22/08/2015.

PREMI PARTICIPACIÓ: Recordeu que tots els participants teniu dret a rebre uns vals de descompte per efectuar una compra d'un llibre a la secció de llibres d'ocasió de la botiga online EL MAGATZEM (elmagatzem.blogspot.com) o per fer una comanda de productes al Blog d'Artesania de l'Assumpta (assumpta-artesania.blogspot.com). Aquesta oferta és vàlida només fins a finals d'any i els que hi esteu interessats heu de posar-vos en contacte amb mi mitjançant el mail (macabeu2008@gmail.com).

I em sembla que res més. Només dir-vos que...

MOLTES FELICITATS
ALS GUANYADORS!!

i MOLTES GRÀCIES A TOTS!!

EDITAT EL 23/08/2015:
RESULTAT SORTEIG "TRIO" (22/08/15):
374
GUANYADOR PREMI "TOP-TEN":
ASSUMPTA

Envia'm un mail amb les teves dades
per poder-te fer arribar el lot de llibres

15 comentaris:

Sergi ha dit...

Ei, medalla de plata, i amb els mateixos encerts que el maleït Pons que és or! No està malament per haver-me passat la meitat del concurs a l'estranger contestant les endevinalles com bonament podia! Què, moltes visites des de Txèquia i Polònia?

Enhorabona als màxims encertants, ha estat molt divertit el joc. Falta gaire per post 3000? I tant que lluiré la medalla, ja en tinc una d'or i una de plata. Ja veig quina em toca el proper cop... i a esperar que el trio doni el 3, quin altre número podria donar si no?? Gràcies Mac per fer-nos-ho passar tan bé sempre!

Assumpta ha dit...

Moltes gràcies Mac per aquest joc tan divertit!!!!!

Tot i que jo no he estat a Txèquia i Polònia, he participat des de la capital d'un país moooooolt més maco :-) Si hagués disposat de més hores d'ordinador, segur que el primer premi seria meu hehehehehehe.

Lluiré amb satisfacció, orgull i emoció la medalla de plata, reflex de la meva gran habilitat mental.

Molts anys de vida al Xarel-10!!!!!

Molts ànims per seguir endavant en la cerca d'enigmes i endevinalles per fer-nos treballar les neurones al gran Mac, Mag de la catosfera.

Us informo que el darrer número del trio del dia 22 serà el 4 :-DDD

Us recomano que aprofiteu el val de descompte per la botiga d'artesania més xula del món. Ja sabeu, multipliqueu per 2 els punts obtinguts i el resultat serà el vostre descompte

Anònim ha dit...

Mira que bé! En el primer concurs xarel·lo premi de bronze i en aquest premi d'or.

M'agradaria felicitar a la resta de participants que també ho han fet molt bé però com es evident no ho han fet tan bé com jo. Jo rai? No se de qui em parles, no conec ningú amb aquest nom...

Com m'agrada fer enrabiar al Xexu amb el nombre d'encerts, ni fet expressament tu.

Sort que sóc previsor i fa un temps vaig fer lloc en la barra lateral del blog eliminant un tercer premi per tal que hi cabés perfectament un primer premi, molt més adequat amb el meu talent.

Sobre el sorteig del Trio només dir que la xifra no acabarà en dos, podeu estar tranquils que el lot serà per algú altre que el sàpiga valorar com cal.

Només queda agrair-te Mac que ens distreguis amb les teves endevinalles, de fet, durant aquesta marató també has servit per distreure el meus companys de vacances. Gràcies!

Garbí24 ha dit...

He entrat als punts..........jo jo jo....no m'ho puc creure. Llàstima no haver tingut més temps.

Assumpta ha dit...

Hehehe JOAN, ja veus, ets un crack de les endevinalles... t'hem de veure més sovint per aquí :-))

jo rai! ha dit...

L'emoció m'embarga.
Diria que és el primer cop que encapçalo un ranking d'una cosa bona!
Se m'ha fet molt curt i m'ho he passat molt bé. Quan torni algun dels meus "protectors blogaires" mirarem de penjar la medalla a la barra lateral, penso que hi farà goig.
Moltes gràcies Mc. Ets un crack.

I, per cert, jo l'únic 007 que conec és diu Bond i no pas Pons... ;)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Tot i que l'estiu no convida gaire a moure's per la xarxa, he pogut anar caçant algunes endevinalles al vol. Gràcies per fer-nos escalfar les neurones en aquest estiu tan fresquet, Mac! :)

Elfreelang ha dit...

les meves felicitacions a tu per organitzar-ho i als flamants guanyadors i guanyadores !!!

sa lluna ha dit...

Felicitacions a tots i totes, en Mac sap molt bé com fer-nos moure malgrat la calor i la distància.
Gràssis per divertir-nos!!
Aferradetes :)

McAbeu ha dit...

XEXU: Doncs segons els senyors que fan les estadístiques de Blogger, durant l'últim mes la República Txeca ha estat el 6è lloc des d'on el XAREL-10 ha rebut més visites i Polònia el 7è (amb 96 i 90 visualitzacions de pàgines, respectivament). Ambdós països desapareixen de la llista quan mirem només l'última setmana o ens fixem en "totes les dades", així que segur que hi tens molt a veure. ;-)
Post 3000?... "Cuán largo me lo fiáis, amigo Sancho" (em sembla que comença a ser urgent que em posi amb el Quitxot...) :-DD
Molta sort en el sorteig d'aquesta nit!!

ASSUMPTA: I tant que és una bona classificació i molt merescuda que, tot i les poques hores d'ordinador disponibles, no has fallat cap dia i això és molt important. :-)
Secundo la teva recomanació i molta sort en el sorteig d'aquesta nit!!

PONS: Una medalla també molt merescuda que tampoc has fallat cap dia.
El LLIBRE està molt content d'haver servit per distreure els teus amics de vacances, saluda'ls de part seva quan els vegis. :-DD
No coneixes a en JO RAI!?. Vols dir que no heu estat presentats formalment encara?. ;-)
Molta sort en el sorteig d'aquesta nit!! (o potser hauria de dir "molt poca" en el teu cas?)

JOAN GASULL: N'estic d'acord, segur que si haguessis pogut jugar més sovint series molt més amunt en el rànquing. Tot i així, m'alegro de poder dir-te: Molta sort en el sorteig d'aquesta nit!!

JO RAI!: Has fet una molt bona (i constant) feina durant tot el concurs, aixi que ets el guanyador amb tot mereixement. Felicitats!
Tampoc coneixes en PONS?. Potser si que us hauria de presentar... :-DD
Molta sort en el sorteig d'aquesta nit!!

VÍCTOR: Era conscient que el concurs no ha caigut en la millor època per això he d'agrair-vos especialment la vostra participació i les vostres ganes de deixar-vos escalfar les neurones. ;-)

ELFREELANG: Moltes gràcies!!

SA LLUNA: El mèrit és només dels que sempre esteu disposats a deixar-vos moure per tot el que us proposo. :-))
Molta sort en el sorteig d'aquesta nit!!

Assumpta ha dit...

HA ACABAT PER QUATRE!!!
M'HA TOCAT EL SÚPER PREMI!!
OEEEEEEEE OEEEEEEEEE OEEEEEEEEEEE
:-DDDD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Tot teu!!. Aviat tindràs els llibres a casa. Felicitats!!! :-)))

Sergi ha dit...

Només 6è i 7è? Això passa perquè no tenia 3g allà i havia de confiar només en les wifis que trobava! Si no Txèquia i Polònia liderarien. Enhorabona a l'Assumpta que s'emporta els llibres, que afortunada!

Assumpta ha dit...

Gràcies, maco... la veritat és que sí que em sento molt afortunada... M'ha fet moltíssima il·lusió :-))

jomateixa ha dit...

Felicitats als guanyadors!
jo vaig molt esvalotada aquest estiu i algunes per no saber-les, altres per despistada he fet un paper ben tristot. A veure si la propera m'hi puc escarrassar més.

Publica un comentari a l'entrada