GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 31 de gener del 2015

XAREL-10 guanya el Primer Premi Pons's Blog


El PONS'S BLOG acaba de fer nou anys i per celebrar aquest destacat aniversari en PONS ha volgut crear uns Premis Blogaires per premiar els blogs que, i cito textualment, "tenen un nivell de qualitat dignes de ser llegits per en Pons".
I resulta que, juntament amb el blog A CONTRATORRENT de l'Ignasi Oliveras, el XAREL-10 ha estat guardonat en la primera edició d'aquests premis que va tenir lloc dijous passat en el post d'aniversari d'en Pons.

Agraeixo, una vegada més, a l'amic PONS que hagi pensat en mi per estrenar el seu flamant premi. Ha estat tot un honor, i és per això que m'he avingut a seguir la cadena i premiar al meu torn un altre parell de blogs que, segons manen les instruccions, han de tenir el NQP (Nivell de Qualitat Pons) i no estar relacionats entre ells.

Aquesta és la feina que em tocava fer i he de dir que, sense escalfar-me gaire el cap això sí, l'he volgut fer seriosament. No tinc cap dubte que molts dels blogs que segueixo tenen prou qualitat per assolir el NQP i fins i tot superar-lo (si això fos possible) però la meva primera tria ha anat pel COL·LECCIÓ DE MOMENTS de la Carme Rosanas, les seves pintures i els seus poemes és el primer que m'ha vingut al cap al pensar en un blog de qualitat. Una vegada escollit el blog de la Carme i intentant complir la segona condició de les instruccions m'he decantat per atorgar l'altre premi al blog CENTPEUS de Daniel Closa, un gran blog de divulgació científica que, malgrat que gairebé no li comento, si que segueixo molt sovint i amb molt d'interès.

A continuació, us poso els diplomes corresponents. Pel que fa a l'obligació de seguir la cadena, al post de l'aniversari del Pons's Blog trobareu les instruccions completes i la plantilla del premi. Però això ja és cosa vostra i ja us entendreu amb en PONS.



Per cert que no ho he dit fins ara però, com haureu vist als diplomes, aquests premis del PONS'S BLOG tenen l'adient nom de PREMIS PONS PER L'EXCEL·LENT TASCA EN EL CAMP DE L'EXCEL·LÈNCIA. Sent en PONS un gran seguidor dels SIMPSONS, no és estrany que aquest nom ens recordi el nom del premi que Montgomery Burns dóna a Homer Simpson al capítol 24 de la tercera temporada. Tot i així, que ens el recordi no vol dir que sigui igual. De fet, hi ha moltes diferències com podem comprovar comparant aquestes dues imatges:

Gala d'Entrega de Premis (THE SIMPSONS - 3x24)

Gala d'Entrega de Premis PONS'S BLOG

Ep!, que ho he dit seriosament això de les diferències. Com a mínim, n'hi ha 7...
A veure si les trobeu!!

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Consol i Carme Rosanas "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

18 comentaris:

Consol ha dit...

Felicitats pel premi Pons a l'Excel·lència tan ben merescut.
Has explicat molt bé el contingut i la metodologia dels premis. Ara ho he acabat d'entendre.
Pel que fa a la diferència dels dibuixos, he trobat aquestes diferències:
1.- el contingut del gran rètol des de "Montgomery..." al final.
2.- la llum làser de l'esquerra.
3.- la penúltima llum làser de la dreta.
4.- en la façana de l'edifici principal, en la primera figura hi ha un balcó de menys.
5.- en el lateral de l'edifici, hi ha un balconet de menys en la primera figura.
6.- al costat del cotxe del lateral hi ha una persona més en la primera figura.
7.- Per damunt del rètol hi ha una espècie de llum en la primera figura.

Feia molt temps que no jugava a trobar diferències, no sé si ho he encertat però m'agrada.

Allau ha dit...

Moltes felicitats pel premi. Com que és un guardó tan nou crec que ets tu qui prestigia el premi més que la viceversa.

August G. i Orri ha dit...

Felicitats pel premi Pons, McAbeu! Des que he descobert el teu blog estic enganxat als teus enigmes. I l'he fet descobrir a d'altra gent. I m'encanta també la teva tria. El blog de la Carme em sembla també excel·lent, la combinació perfecta: poesia i pintura. Quant al del Daniel Closa, el Centpeus, l'he fullejat hi té una pinta boníssima. A mi que m'agrada també apropar-me a la divulgació científica m'ha semblat una bona elecció.
Felicitats!

Carme Rosanas ha dit...

Enhorabona pel premi pons!!! Ningú amb dos dits de front podria dubtar que el teu blog te el NQP al seu més alt nivell, perquè ho dic? Està claríssim, perquè en pons sempre ve a participar als teus jocs.

El blog del Daniel Closa, no cal ni dir-ho. Un blog científic, genial i impossible de posar en dubte, però, la meva cole de moments...? Que poc que s'hi veu el pons per allà... Per arribar a reconèixer-li el NQP mínim indispensable.

I saps? Pateixo una mica per tu Mc! Les represàlies del pons no se sap mai on poden arribar!!!


Jo em sento feliç i divertida de la teva elecció, te l'agraeixo molt, i me'n sento ben orgullosa, però no m 'enduré el premi, fins que la teva seguretat i la meva estiguin garantides del tot... Si em considereu exagerada rellegiu el post dels premis pons, al ponsblog... Ja veureu.

Un blog poètic, d'una iaia que no es cola, però que ell assegurà que es colarà... Ui, ui, ui... No sé ni si hauré fet prou mèrits fent-lo administrador del Roda al món, ni organitzant una trobada que sembla que li ha agradat...

Reflexionem-hi, Mc, reflexionem -hi...

:DDDDDDDD

:P (per al pons)


Carme Rosanas ha dit...

Ah! I pel que fa a ls diferències, em sembla que en veig una altra que laConsol no ha dit. A la dreta de l,edifici s'hi veu una finestra il·luminada de diferència. Dues a dalt, tres a baix.

Carme Rosanas ha dit...

Ostres, sí que l,havia dit!!! Això de balconet, m'ha despistat amb es altres balcons...

Assumpta ha dit...

Quan vaig veure a Cal PONS el naixement d'uns nous -i, sens dubte, des del primer instant de la seva creació- molt prestigiosos premis, no vaig tenir cap dubte que avui veuria la CARME premiada aquí ;-)))

Em fa gràcia perquè a vegades crec que ella no n'és del tot conscient, però el seu COL·LECCIÓ DE MOMENTS, és "més que un blog" (com el Barça dels meus amors és més que un Club) i que li dóna un plus per sobre de tots els altres que conec: La capacitat de mobilització de tota la catosfera... els seus dibuixos (a vegades trets de fotos pròpies, però tantes vegades inspirats en imatges d'altres blogs de la catosfera), els seus poemes (a vegades començats per ella mateixa, però tantes vegades continuació o resposta, a manera de diàleg, d'algun altre que ha llegit a "casa" d'un company blogaire)... Les seves idees per "fer moure" tot això (fins i tot el COL·LECCIÓ va fer la "substitució" als Relats Conjunts durant l'estiu!)... En fi, que vaig la vaig ben encertar ;-))

Felicitats també en Daniel Closa pel magnífic CENTPEUS! ;-) Fa temps, quan dedicava encara més temps als blogs el visitava amb freqüència i m'agradava moltíssim... després crec que va canviar d'enllaç i ja em vaig despistar... A veure si torno :-))

En quant a les diferències, diria que ja les han trobat totes, no?... Però no puc dir el mateix de les paraules de la Sopa de Lletres del post d'ahir! Mandrosos més que mandrosos... Jo no tinc ni cotxe ni carnet de conduir, així que algunes paraules em fan dubtar... Voleu fer el favor de dedicar uns momentets a la Sopa? A veure si en MAC s'enfadarà i les substituirà per ENIGMES MATEMÀTICS!! Noooooooooooooo!!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies McAbeu per seguir la cadena! Gràcies per aprofitar els Simpsons una vegada més per crear un enigma, que pel que veig la Consol ja ha resolt.

No pateixis Carme, quan vaig entregar el premi al McAbeu ja contava que tindria el suficientment bon criteri com per nominar 2 bons blogs. Si ha triat el teu serà per algun bon motiu per tan ho respecto.
Per tan no cal que espereu el meu vist i plau per seguir la cadena de premis, no hi haurà represàlies per decisions errònies en aquest sentit. En un altre sentit es possible, però els PREMIS PONS PER L'EXCEL·LENT TASCA EN EL CAMP DE L'EXCEL·LÈNCIA els deixo en mans del (mal?) criteri dels nominats.

El blog d'en Dani es molt i molt bo! Però sent un blog d'aquestes característiques dubto que s'animi a seguir la cadena.

PD: Estic intentant discernir si m'haig de perdre el comentari de l'Allau com alguna cosa ofensiva, no es fàcil de dir xD

Ada ha dit...

Moltes felicitats pels premis!!!!

Elfreelang ha dit...

enhorabona mac!

xavier pujol ha dit...

Enhorabona als premiats-des.

McAbeu ha dit...

CONSOL: Moltes gràcies per les felicitacions i content per haver-te ajudat a entendre els Premis d'en Pons (suposant que el que jo he entès de la seva metodologia, fos el que s'havia d'entendre, és clar :-D).
Pel que fa al joc de les diferències, encertes perfectament totes les que dius però com que el LLIBRE havia considerat els dos làsers com una única diferència resulta que encara te'n falta una per trobar. :-)

ALLAU: Aquest comentari és tot un altre premi. Gràcies!! :-)

AUGUST: He volgut anar sobre segur i he triat uns grans blogs que fa anys que segueixo i en els que la qualitat està més que demostrada. M'alegro que coincidim en l'elecció. Moltes gràcies!

CARME: No he dit cap mentida quan he afirmat que el primer blog que em va venir al cap al posar-me a pensar en blogs de qualitat i excel·lents va ser el teu. I jo sí que crec que té el NQP de sobres, tenint en compte que aquest (i són paraules d'en Pons) és "un nivell de qualitat dels blogs dignes de ser LLEGITS per en Pons". Una altra cosa és que et comenti o no, però de llegir-te sí que t'hauria de llegir. I sinó, el que hauria de reflexionar és ell. :-))
Gràcies per les felicitacions i en quant a seguir la cadena o no, ja poso al post que això és cosa teva i que t'has d'entendre amb en Pons... tu sabràs el que et convé. :-DDD

ASSUMPTA: M'alegro que diguis que tu també vas pensar en la Carme com mereixedora d'un guardó que premia l'excel·lència i la qualitat. I tens tota la raó, en això del "més que un blog", no hi puc estar més d'acord. :-)
Pel que fa a les diferències, encara en falta una. :-))
I gràcies per la propaganda de la sopa de l'enigma anterior, a veure si la gent s'anima i hi juga... abans que la canviï per un enigma matemàtic i difícil!! :-DDD

PONS: Les cadenes ja ho tenen això, saps com comencen però no com acaben. Fas bé d'acceptar el criteri de cadascun dels nominats (per dolent que sigui) que sinó no guanyaries per disgustos. En el meu cas, he de reconèixer que vaig pensar més en mi que no en tu, i per això potser aquesta elecció una mica estranya (un blog amb poesia i un altre que segurament no seguirà la cadena)... a l'edició de l'any que ve, pensa-t'ho millor qui tries. ;-))
PS1: No vaig poder resistir la temptació de canviar el nom del Sr. Burns pel del teu blog al fotograma dels Simpsons i, una vegada fet, no vaig poder resistir la temptació de fer un joc amb les dues imatges. :-D
PS2: A mi el comentari de l'Allau m'ha semblat molt elogiós, però ara que ho dius potser sí que el teu premi no hi resulta molt ben parat. ;-)

ADA, ELFREELANG, XAVIER: Moltes gràcies!!

Carme Rosanas ha dit...

A les herbetes de primer pla, a la dreta de la imatge hi ha una línia de més.

I tant que seguiré la cadena!

Tot i que mo m'agraden gaire els mems, aquest s'ho val!!!

sa lluna ha dit...

Felicitats, Mac!!
Pel que fa a la teva tria, també penso que és la millor.

Aferradetes i molt bona tarda!

ignasi ha dit...

Enhorabona al Dani i a la Carme! Molt bona elecció Mac! Com a mínim a tu el Pons ja t'ha beneït i donat el vist-i-plau (jo encara tremolo...).

Per cert, algú li pot dir a l'Ada que ella també està premiada que sembla que no ho sap? (i això que ha passat pel meu blog...)

McAbeu ha dit...

CARME: És que en PONS malgrat ser com és (o millor, justament perquè és com és) s'ho mereix de sobres. Gràcies de part seva per seguir la cadena (i també de part meva, és clar) :-))
I pel que fa al joc, has trobat l'última diferència que faltava. Molt bé!!
Aquí teniu la SOLUCIÓ per comprovar-ho.

SA LLUNA: Moltes gràcies!! :-)

IGNASI: Sembla que en PONS ha decidit que li estarà bé tot allò que els nominats decideixin pel que fa als nous receptors dels premis i que no hi haurà represàlies en aquest sentit (en un altre sentit no ens ho ha assegurat). Així que pots estar relativament tranquil i deixar de tremolar... en aquest sentit. :-))
Pel que fa a l'ADA, segur que tard o d'hora se n'assabentarà, uns premis tan prestigiosos no et poden deixar indiferent... en cap sentit. ;-)

Sergi ha dit...

Arribo tard per jugar a les diferències, però no per donar-te l'enhorabona per haver estat distingit, i per la teva triar. La Carme es mereix tots els premis individuals i col·lectius, des de fa una temporada la catosfera se sustenta gràcies a ella! I què dir d'en Daniel Closa, és un dels millors divulgadors del país, explica les coses de conya. Ara no el llegeixo tant com abans, però em consta que segueix mantenint el seu nivell, que és molt alt.

McAbeu ha dit...

XEXU: Gràcies per la part que em toca. Certament vaig anar a assegurar el tret amb la meva tria.

Publica un comentari a l'entrada