GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 12 de gener del 2015

675.- Estranyes telefonades

675.- Un home acaba de fer una trucada des del seu telèfon fix, immediatament el torna a agafar per marcar el telèfon d'informació horària i demanar l'hora malgrat que està a punt de començar el Telenotícies i per tant té un rellotge oficial a la pantalla del televisor. En aquell mateix moment, la seva dona arriba a casa i quan li pregunta amb qui parlava per telèfon, ell li diu que amb algú que s'ha equivocat. Pots explicar aquesta manera d'actuar de l'home?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Jomateixa i Pons007 "

10 comentaris:

Sergi ha dit...

El primer que m'ha passat pel cap és que després de la primera trucada no ha penjat el telèfon, però per explicar el seu comportament direm que és un paio molt estrany. Això, o que és el presentador del telenotícies.

Lluna ha dit...

Segur que amaga alguna cosa... ;) A part d'això no se m'acut res més.
Potser vol comprovar si els d'informació horaria i els TN estan sincronitzats

Bon dia XeXu!!
Bon dia MC!!

Assumpta ha dit...

A veure... per
"Un home acaba de fer una trucada des del seu telèfon fix" s'ha d'interpretar que l'ha trucada la FET ell, no? O sigui, ha trucat ell...

Si no veu el rellotge, serà que és cec??

No ho acabo de veure clar... (no sóc cega... però... fa mesos que necessito ulleres noves hehe)

jomateixa ha dit...

Potser ha trucat a informació horària per si la dona comprova la última trucada. Per què no li surti el número de qui realment estava parlant amb ell. Apa, ja m'he fet una pel·lícula.

Lluïsa ha dit...

Poster és que qui s'ha equivocat l'ha trucat al mobil.
O que hagi demanat l'hora d'algun lloc fora de Catalunya i li hagin donat malament.

jpmerch ha dit...

Aquest home s'avorreix molt i no vol que la seua dona el renya per fer gasto amb el telèfon.

Anònim ha dit...

Sembla mentida que encara no hagi sortit la teoria bona, que poc infidels que sou tots plegats!
L’home ha trucat al telèfon d’informació horària perquè es on treballa la seva amant, i li diu a la seva dona que s’han equivocat per dissimular.

Oliva ha dit...

POTSER VOL FER CREURE, A LA SEVA DONA QUE PARLAVA AN....I ENGALOSIRLA.

McAbeu ha dit...

XEXU: Sí que havia penjat el telèfon i no és el presentador del telenotícies, per saber si és estrany o no l'hauríem de conèixer millor. ;-)

LLUNA: No vol comprovar la sincronització horària però segur que sí que amaga alguna cosa, sinó això no seria un enigma. :-)

ASSUMPTA: Efectivament, quan l'enunciat diu que l'home acaba de fer una trucada es refereix a que és ell mateix qui ha trucat primer i després torna a trucar a informaciò horària, malgrat estar veient perfectament l'hora que és perquè, i així contesto la teva hipòtesi, no és cec. :-)

JOMATEIXA: Doncs la teva "pel·lícula", et dóna un tros de rètol vermell perquè encertes la raó de la doble trucada: L'home truca a informació horària malgrat no necessitar-ho perquè vol evitar que amb una retrucada la seva dona descobreixi quin és el primer telèfon on havia trucat.... Felicitats!! :-))

LLUÏSA: És una altra versió possible dels fets, però aquesta vegada la cosa no anava per aquí.

JPMERCH: També podria ser, però aquesta vegada no ho és.

PONS: No sé com ho portes tu, això de la infidelitat però et toca l'altre tros del rètol vermell per acabar de donar l'explicació de l'estrany comportament d'aquest home: ... i no vol que la seva dona sàpiga a quin telèfon havia trucat primer, perquè estava parlant amb la seva amant.. Felicitats!! :-))
(PD: La seva amant no treballa a informació horària però el concepte és el mateix i, a més, així pots compartir rètol amb la JOMATEIXA que em sembla que, malgrat tenir el rècord de rètols vermells compartits, encara no ho havies fet mai. :-D)

OLIVA: Doncs mira, la teva versió m'ha agradat força perquè també podria ser ben correcta i té la gràcia de que és justament la contrària de la que ens dóna el LLIBRE. :-))

Anònim ha dit...

Doncs no! Encara no havia compartir rètol amb jomateixa. Havia compartir altres coses :P
Així amplio encara més el meu recompte de comparticions ^^

Publica un comentari a l'entrada