GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 16 d’abril del 2013

Endevinalla 463

E463.- Moltes dames al castell / vestint totes de vermell.

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Jo rai! "

22 comentaris:

Sergi ha dit...

Una magrana?? És el primer que m'ha passat pel cap!

sa lluna ha dit...

Jo també he pensat que és la magrana.

Xexuuuuuuuuuuuu!

Aferradetes als dos!!

Lluna ha dit...

Marededeusinyor que veloces que sou i quins pensaments que teniu!!!

Bona tarda Mc!!
Bona tarda XeXu!!
Bona tarda sa lluna!!

jo rai! ha dit...

Jo havia pensat un cirerer però ben mirat també podria ser una magrana encara que... una magrana més que un castell sembla un camp de concentració!
Va, me la jugo, el cirerer.

Anònim ha dit...

una maduixera?

Assumpta ha dit...

Un plat de maduixots... deliciosos...

Consol ha dit...

Una rosella, va.

Sergi ha dit...

Òbviament es tracta de les papil·les guatatives. La dentadura seria el castell.

Garbí24 ha dit...

i perquè no un cirerer?

Assumpta ha dit...

Recordo fa temps... molt de temps... no sé quant perquè jo no sé comptar això per unitats, però si sé que no era fa poc... pel matí, només engegar l'ordinador, venia aquí, al Xarel-10 a veure si sabia resoldre l'enigma o l'endevinalla... Era una cosa que normalment feia mentre esmorzava :-))

Però ara em passo el dia clic, clic, clic i tots els jocs surten tardíssim :-(

- Dilluns a tres quarts de quatre
- Dimarts a les sis
- Avui ja som gairebé a tres quarts de set i res...

- Dijous passat a dos quarts de deu de la nit!!

MAAAAAAAAAC!! Torna a posar els enigmes pel matí!!! per favor :-)

Recordes "La Jota de l'Enigma"? Deia així:

Cada matí quan em llevo
engego l'ordinador
i vaig a can McAbeu
en enigmes el millor


En enigmes en McAbeu segueix essent el millor :-) però jo la majoria de jocs me'ls perdo... Ara he de marxar, segur que sortirà quan no hi sigui... :-(

McAbeu ha dit...

Vaig posar-li l'etiqueta "difícil" perquè aquesta endevinalla admet vàries respostes, com molt bé heu demostrat. Hauria pogut ser la magrana (XEXU, SA LLUNA, LLUNA, JO RAI!), la maduixera o un plat de maduixots (PONS007, ASSUMPTA), unes roselles (CONSOL) o les papil·les gustatives (SERGI) (bé, aquesta última és una mica massa especialitzada pel LLIBRE :-DD) però només n'hi ha una que doni el rètol vermell i aquesta solució és el cirerer (JO RAI!, JOAN GASULL). Felicitats!! :-))

Pel que fa als horaris, ASSUMPTA, la meva intenció és repartir-los durant el dia per donar oportunitats de contestar primer a més blogaires diferents. Tens raó que mirant els d'aquesta setmana (fins ahir, el d'avui ja no) es pot dir que només publico a la tarda o al vespre però ampliant el focus em sembla que aquest repartiment està força més equilibrat. Tot i així, prenc nota de la teva impressió i procuraré fer-ho una mica millor. :-)

Assumpta ha dit...

És que començar el dia sense enigmes o endevinalles és més avorrit :-)))

Assumpta ha dit...

Ooooh! Si ja són les 12... De nou per la tarda!!

Lluna ha dit...

assumpta, tu es que vas a tot d'Angelus!!!

Per mi la tarda és després de dinar ;P

Lluna ha dit...

Sorry, Assumpta.
Encara que també és veritat que jo avui l'esperava més d'hora l'enigma...
Mc no val a canviar els horaris a mig mes!!

Assumpta ha dit...

Noia, jo he passat cada quart d'hora des de les 10, més o menys pensant que avui sortiria aviat... Ja no tinc facebook que m'ho xivi (perquè no vull, és clar) ni reader, ni res de tot això... i ja no puc estar més per aquí... Au, tot per a tu :-)

McAbeu ha dit...

T'asseguro LLUNA que els horaris d'aquest mes estan previstos des del dia 1 com faig sempre i que ni els he canviat a mig mes ni tinc cap intenció de fer-ho.
Em sap greu que m'acusis del contrari com també em saben greu aquestes "baralles" entre vosaltres per guanyar un rètol vermell que no té cap valor. Ser el primer a resoldre l'enigma només vol dir que hi has arribat primer, ASSUMPTA, no significa res més ni et fa pujar o baixar en el rànquing, més que res perquè de rànquing al XAREL-10 no n'hi ha hagut mai.

Lluna ha dit...

I jo t'asseguro Mc que la majoria del que pugui dir (parlo per mi clar) es conya, a veure que fem competicions per ser els primers no vol dir res més que ens ho passem bé, i vols passar devant dels altres, tb es veritat que quan no tinc ni idea espero a veure qui ho resolt i punt. I pel que fa als horaris, doncs senzillament ens queixem per vici ;P

Un petó

McAbeu ha dit...

LLUNA: Per mi el més important és mantenir aquest bon rotllo al blog, així que moltes gràcies per dir el que em dius. Un petó també per tu. :-))

Assumpta ha dit...

Com que no té cap valor el rètol vermell?? Fa il·lusió! Sobre tot quan és difícil, quan l'enigma dura més d'un dia i la gent va fent conjectures i tu dones pistes per anar delimitant el que busquem...

No em facis massa cas... Ja sé que programes els horaris a primers de mes i que segueixes uns criteris objectius per a fer-ho. El problema es meu, que estic massa pendent de poder jugar :-) (sí, criatura, ja ho sé) Ho he de fer d'una altre forma. Si arribo bé, si sinó doncs res :-)

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: És que no ho sé fer això de no fer-vos massa cas. :-D
Em sap greu quan "us queixeu" perquè voldria que tot anés sempre perfecte per aquí, encara que sé que això és impossible d'aconseguir. Potser sí que m'hi amoïno massa però no hi puc fer més. Així que continuarem endavant com bonament puguem i sé que puc continuar comptant amb tu per fer-ho. :-) Una forta abraçada!!

Assumpta ha dit...

Abraçades!! :-))

Publica un comentari a l'entrada