GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 29 d’agost del 2012

XAREL-10 Tanca Per Vacances



XAREL-10 tanca per vacances
fins el 12 de setembre

Com ja és tradicional, quan arriben aquestes dates tanco el blog un parell de setmanes i us deixo un Enigma Especial de Vacances.

Enguany es tracta d'un enigma doble. Són dos enigmes independents i l'un es pot solucionar sense solucionar l'altre però estan tan relacionats que si en resoleu un, això us servirà de pista per resoldre l'altre.

Per una banda tenim un FRAGMENT PARCIAL a la imatge que encapçala aquest post i que amaga l'eina que he fet servir per confeccionar la segona part de l'enigma. Aquesta segona part és un CRIPTOGRAMA que amaga un text literari encriptat i que, avisant-vos que he obviat els accents i que n = 4, us poso a continuació:

5³'4²6³6¹3² 2¹6²2¹5³4³8¹4³2³ 3²7ⁿ 4¹5³6³7³4³3²5¹2¹ 3²6² 5³'2¹2³8¹4³8³4³8¹2¹8¹ 6¹6³7³2¹5³ 3¹3² 3¹3²7ⁿ3²6²8¹7³3²5³5³2¹7³. 7¹3²7³ 6¹3²7ⁿ 8¹7³4³8³4³2¹5³7ⁿ 7²8²3² 7ⁿ4³4¹8²4³6², 8¹7³6³2²2¹ 7¹5³2¹3²7³ 3²6² 8¹6³8¹3²7ⁿ 5³3²7ⁿ 8¹2¹7ⁿ7²8²3²7ⁿ 7²8²3² 7³3²7²8²3²7³3²4³9²4³6² 3²5³ 7ⁿ3²8² 8¹2¹5³3²6²8¹. 5³4³ 2¹4¹7³2¹3¹3²6² 3²5³7ⁿ 3²6²4³4¹6¹3²7ⁿ, 5³3²7ⁿ 3²6²3¹3²8³4³6²2¹5³5³3²7ⁿ 4³ 3²5³7ⁿ 5¹3²7³6³4¹5³4³3³4³2³7ⁿ, 4³ 3²6² 7ⁿ6³5³8²2³4³6³6²2¹7³-5³6³7ⁿ 3²9²4²4³2²3²4³9² 8²6² 4¹7³2¹8² 8¹2¹5³ 3¹3² 7¹3²7³7ⁿ7¹4³2³2¹2³4³2¹ 7²8²3² 2¹ 5³2¹ 3³2¹2³8²5³8¹2¹8¹ 3¹3² 2³6³6¹7¹7³3²6²7ⁿ4³6³ 2³6³6¹8²6²2¹ 5³4³ 7ⁿ3²6¹2²5³2¹ 7ⁿ6³2²7³3²6²2¹8¹8²7³2¹5³.
(3²5³7ⁿ 2³7³4³6¹7ⁿ 3¹3²5³ 2³2¹7³7³3²7³ 6¹6³7³4¹8²3² – 3²3¹4¹2¹7³ 2¹5³5³2¹6² 7¹6³3²)


Ara com ara no us dic res més però, com aniré passant per aquí, si de cas fes falta ja us donaria alguna pista. De moment, doncs...
Una abraçada i
fins d'aquí a uns dies


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Yáiza "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ i AQUÍ.

70 comentaris:

Anònim ha dit...

ja veig, tota semblança amb el cas típic 1289 suposo que es pura coincidència xD

McAbeu ha dit...

PONS007: Podem dir que tu vas escriure la novel·la en que es basa la pel·lícula però que jo n'he fet un guió bastant lliure. :-DD

sa lluna ha dit...

Que tinguis unes bones vacances Mac!!

Aferradeta i fins aviat!

Alba ha dit...

jo quan veig tants números m'atabalo.........


Bones vacances!!!!!!!!!!!

Sergi ha dit...

Ostres, ara tinc feineta, a veure si m'ho puc mirar amb deteniment en un altre moment. Per ara nomes et dic que bones vacances, a tu i al Xarel!

Yáiza ha dit...

Home, a mi la imatge em sembla el botonet de play-pause d'un radiocassette o d'un reproductor de vídeo domèstic... Ara, que això pugui tenir a veure amb tots els numeros, ja em sembla ciència ficció!

De moment, bones vacances!

Ferran Porta ha dit...

Buf, McAbeu, normalment no n'encerto ni una, però com en aquesta ocasió m'enganxes de vacances, sincerament ni ho provo. Bones vacances i bona rentrée, quan toqui.

El porquet ha dit...

Abans que comenci a sortir-me fum del cap deixa'm desitjar-te unes bones vacances!

jomateixa ha dit...

Jo també començo dues setmanes de vacances!! per fi!
Caram, aquests de trobar textos m'agraden força, però el teu no el veig gens fàcil. M'ho hauré de mirar bé...
Bones Vacances, gaudeix-les al màxim!!!

Assumpta ha dit...

Ostres, què xulooooooo!!! Em recorda el llibre de l'Escarbat d'Or d'en Poe :-))

Ara bé, a mi, l'objecte em fa pensar en una grapadora!! o en una màquina de fer forats al paper... i fer servir una grapadora o una màquina foradadora d'aquestes per escriure un text... hehehe... no sé...

Tornaré!!! :-)))

BONES VACANCES, MAC!!! ;-)))

jo rai! ha dit...

Anava a dir que et trobariem a faltar però em temo que no tindrem temps...

Bones vacances!

Elfreelang ha dit...

repunyetes amb el codi! no sé pas si em veig amb cor... gràcies McAbeu! i molt bones vacances!

Yáiza ha dit...

Ho tinc!! Comença així: "L'home analític es glorieja en l'activitat moral de desentrellar...". A casa ho acabaré de desencriptar, que és feina pesadeta. Em guardo el 'codi', de moment?? La imatge, ara intueixo que és, tot i que no m'ho sembla!

Yáiza ha dit...

Doncs au, ja sóc a un ordinador en condicions. Aviam, per si algú vol trobar el codi per si mateix AVISO que NO HA DE SEGUIR LLEGINT aquest comentari!!! xD O en tot cas, que no llegeixi la part entre asteriscs...

***********

Per desencriptar el missatge cal tenir a mà un mòbil d'aquells no tàctils. El sistema es basa en el teclat alfabètic d'aquests mòbils "antics". El número gran indica quina tecla mirar, i el petit (l'exponencial) quants cops hauríem d'apretar aquella tecla per obtenir la lletra desitjada. Així, 5^3 és la L, que és la tercera lletra que trobem en la tecla del 5. I així amb totes. La n, que és el 4, només acompanya el 7 i el 9, que són les tecles que en comptes de 3 lletres, en tenen 4.

I això em fa pensar, doncs, que el fragment parcial és una tecla de mòbil. Suposo que d'un d'aquells mòbils que deien ser alhora un reproductor de música, per això és un play...


*************


Segueixo sense anar massa bé de temps per fer la desencriptació, però si no la faig no sé si val la resposta... així que ara en faig un tros més (o tota, si m'hi animo).


Yáiza ha dit...

Doncs aquí va. Quan li agafes el truc... és prou ràpid. He de dir que no coneixia el fragment, però evidentment, un cop llegit fa molt per aquest blog!!


"L'home analític es glorieja en l'activitat moral de desentrellar. Per més trivials que siguin, troba plaer en totes les tasques que requereixin el seu talent. Li agraden els enigmes, les endevinalles i els jeroglifics, i en solucionar-los exhibeix un grau tal de perspicàcia que a la facultat de comprensio comuna li sembla sobrenatural. (Els crims del carrer Morgue - Edgar Allan Poe)".

Assumpta ha dit...

Aaaaaaaaaaaggh!!! Mac!! t'ho prometo!! Quina gràcia!! :-)))
Una mica més i poso aquest text en el meu darrer post, el que parla d'en POE i que comento que HE LLEGIT AQUEST LLIBRE!! Doncs, de veritat, eh? Vaig estar d'un "tris" de posar la foto de la pàgina on surt el text!! :-DD

Aplaudiments, YÁIZA, ets una mega-crack!!! ;-)))

jo rai! ha dit...

Rectifico doncs el meu comentari anterior: Et trobarem a faltar i mooooooooooooooooooooooolt!!!!!!!!

Consti que ho has provat...

Carme Rosanas ha dit...

Molt bones vacances, Mc!!!!

Ens hem creuat, tu i jo! :)

zel ha dit...

Buffffffffffffffffff, m'he cansat només de mirar....i jo acabo vacances, passa-ho bé. Quan tornis les vull a la meva alçada intel·lectual, nivell P-5 Cicle inicial, sisplau... petons!

McAbeu ha dit...

SA LLUNA, ALBA, XEXU, FERRAN, EL PORQUET, JO MATEIXA, ELFREELANG, CARME i ZEL: Moltes gràcies pels vostres desitjos. Seran només uns dies de descans i de desconnexió (encara que no del tot) però que espero aprofitar per recargar piles. :-))

ASSUMPTA: Quan de bon matí vaig veure el teu post i després al migdia em vas deixar el comentari parlant del llibre de Poe, gairebé m'agafa "algu". :-DD
(NOTA: Quan he dit "algu" volia dir "quelcom" o "alguna cosa", ho remarco perquè es veu que ara hi ha un senyor (?) molt intel·ligent (??) que es dedica a comptar les faltes d'ortografia i/o gramàtica que fem).

JO RAI!: Si noi, jo faig un enigma per a que duri dues setmanes i ja veus... no hi ha gens de consideració, per aquí. :-DDD.
Moltes gràcies, per fer constar que, com a mínim, jo ho he intentat. :-))

YÁIZA: MOLTES FELICITATS. M'has deixat impressionat. No dubtava que ho treurieu però, de veritat, que no em pensava que sortiria tan ràpid. :-)). Com molt bé dius el codi d'encriptració del text es basa en els misstages sms dels mòbils. Per tant, la teva altra deducció també és correcta i encertes que la imatge amaga un mòbil. Molt i molt bé, el rètol vermell es tot teu. :-))

Clar que potser la YAIZA haurà de compartir el rètol vermell amb algú altre. Si es que algú es capaç de descobrir la MARCA i el MODEL del mòbil que hi ha a la foto del fragment parcial. Es per allargar-ho una mica! :-)))

Assumpta ha dit...

Hahahaha em moro de riureee!! T'imagino perfectament pensant "Com pot ser que havent-se llegit el llibre fa setmanes, que havent-ne llegit altres després, i li doni per parlar-ne just quan jo faig l'enigma?" :-DD

Doncs no ho sé, noi, coses de la ment! :-DDDD

En cap cas pretenia que t'agafés un atac de cor, em pots creure :-P

Aaaaah investigarem el tipus de mòbil, que jo d'aquest enigma en vull una part de rètol, que és mig "meu" :-DDDDDDDD

Drapaire de mots ha dit...

Bones vacances Mac, recupera forces que ara amb la fresqueta encara anirà més be, Jo me'n vaig a treballar que ja es l'hora.

Ho dius de veritat que hi ha algú que es dedica a comptar les faltes que fem? :O, doncs jo vaig llesta :(.
Gaudeix de les vacances, se t'espera a la tornada. MUAAAAA.

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: És que ha estat una coincidència d'aquelles que, ni que ho haguéssim preparat, no hauria sortit tan al punt. :-)))
Investiga, investiga; a veure si trobes el mòbil amagat! :-DD

DRAPAIRE DE MOTS: Intentaré gaudir-ne al màxim d'aquest dies de descans, moltes gràcies!!. :-)
En quant a l'altre tema, em referia a un comentari maleducat i desagradable que ha rebut un blogaire amic on un senyor li retreia que "feia faltes". No hi pateixis gens que no val la pena.
Un petó també per tu! :-))

Yáiza ha dit...

Mac, moltes gràcies!! Però no t'impressionis massa, pensa que són molts i molts sms enviats durant els anys de la meva adolescència i fins ara, que he tingut el primer mòbil tàctil amb qwerty. Pensa també, que haver d'estudiar m'augmenta molt l'interès i la perspicàcia per tot el que no siguin els meus apunts!! Simplement em vaig adonar que hi havia un número petit per cada un de gran, i que això volia dir que el petit donava informació del gran. I que els grans anaven només del 2 al 9... A partir d'aquí, la idea va aparèixer soleta i només va caldre comprovar-ho. La veritat és que m'ha semblat molt ben pensat i m'ha agradat poder-lo resoldre. Que jo era de les que escrivia amb el mòbil sense mirar el teclat!! Hehehe. I ara a veure si surt el telèfon,... Abans he mirat una mica i tot just he arribat a descartar una o dues marques. Però ja m'estarà bé compartir rètol amb algú altre!!
Doncs res, bones vacances i perdona per no permetre que l'enigma ens tingués distrets uns quants dies més. Fins aviat!

Dafne ha dit...

QUE VAGI MOLT BÉ, PERÒ EL DIA 12 SEREM INDEPENDENTS, aquí el gran canvi.
BoNES VACANCES!!!!

Assumpta ha dit...

Clar que... com es busca això "botó de mòbil"? :-DD

De moment només he trobat això :-P

Assumpta ha dit...

Ni per aquí... https://www.google.com/search?q=movil+play+stop&oe=utf-8&aq=t&um=1&ie=UTF-8&hl=ca&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=E7Y_UMLrBceXhQfcmoHwCA&biw=1024&bih=611&sei=FbY_UO24Oc2ZhQeTmYHIBA#um=1&hl=ca&tbm=isch&sa=1&q=keys+mobile+phone&oq=keys+mobile+phone&gs_l=img.3...17650.22257.2.22447.17.17.0.0.0.0.127.1502.0j13.13.0...0.0...1c.lf3m5me4gjY&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=de0e078addba0980&biw=1024&bih=647


Ni per aquí: https://www.google.com/search?q=tecla+tel%C3%A9fono+celular&oe=utf-8&aq=t&um=1&ie=UTF-8&hl=ca&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=kLc_UMjaHMiChQfzzICwDQ&biw=1024&bih=611&sei=k7c_UPGJJ8mzhAe2q4CoDg

Uffff... això és impossible. Una pista, MAC!! :-DDD

Yáiza ha dit...

Assumpta, jo també m'hi he estat trencant les banyea i res!!! És un mòbil molt estrany!!!!

McAbeu ha dit...

DAFNE: Gràcies pels desitjos per les meves vacances. Pel que fa als altres desitjos, tant de bo tinguis raó però em sembla que ets massa optimista. :-))

YÁIZA i ASSUMPTA: Va, us dono una pista. Si que sembla una tecla de play, però no sabeu que "les aparences enganyen"? :-))

Yáiza ha dit...

No, no, és un botó d'eject, però ja ho busco tenint en compte això des d'ahir al vespre i res,... Mac, si això pertany al teu mòbil, tens un mòbil moooolt raret!!! Tinc una pregunta: és un botó del lateral del mòbil?? I el tros blau que es veu és el fons, o pertany al mòbil?? (ja, això són dues preguntes, però així pots triar!!)

Assumpta ha dit...

Hahahaha YÁIZA, som tossudes, eh? :-DDD

Com en MAC és de vacances probablement tardarà a veure les teves preguntes... Res, tu en fas una i jo "em quedo l'altre" i així les contestarà les dues :-DDD

Ah, i sí que és raret aquest mòbil, mai he vist un botó així... hahahaha

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA i YÁIZA: Va, com que ja m'agrada que sigueu tossudes :-)) us contestaré les dues preguntes, una a cadascuna... però no us hi acostumeu. :-DD

1.- És un botó del lateral del mòbil? SÍ
2.- El tros blau que es veu és el fons, o pertany al mòbil? PERTANY AL MÒBIL

Assumpta ha dit...

Gràcies, MAC!! :-))

Assumpta ha dit...

És aquest?

http://images.crestock.com/3800000-3809999/3808067-2xs.jpg

És que si ho és, no trobo la marca per enlloc hahahaha

Assumpta ha dit...

Benvolgut i apreciat MAC (i millor persona):

Això que ens demana és impossible d'endevinar. Ni tan sols la policia científica de les sèries de televisió ho podria trobar. Doni-li el rètol vermell a la Dra. Yáiza i preparin's un nou joc (encara que estigui de vacances) :-DDDDDD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Doncs no, no és aquest. :-DDD
Farem una cosa, en comptes de donar jo pistes us deixo que em feu una o dues preguntes per persona i dia sobre el mòbil. Això si, han de ser preguntes que es puguin contestar amb un SÍ o un NO i em reservo el dret de deixar-ne alguna sense contestar. D'acord? :-))

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Pel que fa al teu últim comentari, no cal dir que el rètol vermell la YÁIZA ja el té (ara només ens estem jugant si l'ha de compartir o no) i, a més, un nou enigma també està preparat per mitjans de la setmana que ve. Però mentre no surti, què et sembla això que t'he dit aquí dalt?. :-))

Assumpta ha dit...

Em sembla genial!! :-))))

A pregunta de "SI" o "NO" per persona i dia!! ;-)

Aquí va la meva:

- És un NOKIA?

Yáiza ha dit...

Molt bé, molt bé! Jo seguiré jugant, i tant!!
Assumpta, deixarem que respongui el Mac, però jo diria que NO és pas un Nòkia (me'ls he mirat tots, ja!)

Assumpta ha dit...

Eh, YÁIZA, que tu també pots fer UNA pregunta! :-)))

Yáiza ha dit...

Vaig, vaig... l'estava meditant. Torno a pensar que pugui ser un NOKIA encara que ja n'he vist molts i res, cap èxit.

Pregunto, doncs... el mòbil en qüestió, es considera un smartphone?

McAbeu ha dit...

YÁIZA i ASSUMPTA: Així m'agrada, continuem jugant doncs :-)). Abans de contestar les vostres preguntes d'ahir, he de dir que la de l'ASSUMPTA és un exemple (per massa directa) de les que hauria deixat de contestar o ho hauria arreglat amb un "potser", però com que la YÁIZA ha dit el què ha dit sobre aquesta marca i tampoc vull que us hi trenqueu massa el cap, si que us la contesto. Així què:

3.- És un NOKIA? SI
4.- Es considera un smartphone? NO

Bona recerca! :-))

Yáiza ha dit...

Casundenaaaa!!! He vist tots els nokia blaus del món, ja!!! Avui i he somiat i tot! Arghhh! Que jo demà tonc un examen, home...

Assumpta ha dit...

Hahahahahaha YÁIZA!! T'imagino somiant nokia blaus!! :-DDD

Va, faré la meva pregunta d'avui:

- És un model de fa MÉS de tres anys?


YÁIZA, molta, molta sort a l'examen, guapa!! Endavant!!!

Yáiza ha dit...

Bona pregunta, Assumpta!! Jo ara dedicaré una estona (acotada!) a buscar una mica i en funció de com vagi la cerca formularé la meva pregunta d'avui... Demà, després de les 10 del matí, m'hi puc dedicar 24h al dia, si vull. Hehehehe!

Yáiza ha dit...

Brrr... bé, faré una pregunta la resposta de la qual potser és òbvia, però me'n vull assegurar no fos cas que estiguem fent el ruc...

Mac, el botó en qüestió està a la vista??

(vull dir si no queda amagat per cap pestanyeta, o està sota la tapa de darrera o coses similars).

Assumpta ha dit...

Hehehe no en tinc ni idea, però m'ho passo bé :-)))

Yáiza ha dit...

Va, Assumpta, troba'l ja que jo tinc feina! =P

Assumpta ha dit...

Ah, et confesso que avui no he buscat res... estic pendent que respongui les preguntes :-DDD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA i YÁIZA: He esperat que es fessin les 10 per no despistar a la Yáiza del seu examen (que espero que hagi anat molt bé) i passo a contestar les vostres preguntes d'ahir:

5.- És un model de fa MÉS de tres anys? SÍ
6.- El botó en qüestió està a la vista? SÍ

Anem encerclant la presa, ben aviat caurà!! :-DD

Assumpta ha dit...

És divertit jugar així, fent preguntes de "Sí" o "No" :-)))

Tornaré amb més preguntes!!! :-DDD

Assumpta ha dit...

aquest ja suposo que no deu ser... Mmmmm

La meva pregunta:

- A més de blau i metàl·lic, té color blanc?

Yáiza ha dit...

Gràcies per esperar que sortís de l'examen, Mac!

Aviam... jo he trobat un mòbil amb un botó que s'hi assembla, però que no és. Snif! Com que m'he atipat de buscar botons semblants en altres models de mòbil, la meva pregunta és:

Hi ha alguna imatge al google on es pugui apreciar aquest botó en un mòbil com el que busquem?

És a dir, si tu introdueixes al google el nom del teu mòbil, trobes una imatge que et mostri el botó? Perquè clar, si no és així... estem buscant impossibles!

Assumpta ha dit...

YAIZETAAA!! Com ha anat l'examen? :-))))

McAbeu ha dit...

YÁIZA i ASSUMPTA: Com que jo també m'ho estic passant força bé i com això sembla que ja ha quedat entre nosaltres tres, no m'espero a demà per contestar-vos les preguntes:

7.- A més de blau i metàl·lic, té color blanc?. SÍ, una mica; però si em preguntessis de quin color és el mòbil la meva resposta no seria ni blanc, ni metàl·lic, ni blau. ;-DD

8.- Si s'introdueix a Google el nom del mòbil, trobes una imatge que et mostri aquest botó?. SÍ. De fet, és el que vaig fer per trobar aquesta imatge, que no és una foto meva sinó que està retallada d'internet. Això si jo vaig escriure el nom complet del model de mòbil que consta de (i això és una pista): MARCA, NÚMERO i DENOMINACIÓ. :-))

Ja veieu que, incomplint les meves pròpies normes ;-D, us he ampliat la informació que demanàveu. Així que si vosaltres també "incompliu les normes" i em feu unes altres preguntes avui, em veuré obligat a contestar-les demà al matí. :-DD

Assumpta ha dit...

Hehehehe m'agrada molt incomplir normes... Així que, si et preguntessin de quin color és el mòbil la teva resposta no seria ni blanc, ni metàl·lic, ni blau...

Pregunta: Hi ha un altre color que predomina per damunt de tots aquests? (per exemple: és gris amb una mica de blau, una mica metàl·lic i una mica blanc?

El que més "m'empipa" (dit en el bon sentit de la paraula, clar) és que si aquest és el TEU mòbil, jo l'he vist!!!! I l'he tingut a les mans!!! I no me'n recordoooo!!! :-P

Yáiza ha dit...

Assumpta!! Podries tenir una mica menys d'amnèsia mobilística i no estaríem tu i jo aquí trencant-nos les banyes...

Mmmm... jo d'això del color, en dedueixo que el mòbil deu portar una carcassa blava, que sinó, no m'ho explico.

A mi m'agradaria precisar que quan dius que el mòbil és més antic de tres anys, ho és amb exactitut... o sigui, el 3 de setembre del 2009, no estava a les botigues, no?? (però això que no compti com a pregunta, que només és una precisió!)

Assumpta ha dit...

Hahahaha no tinc memòria tecnològica, YÁIZA :-)))

Recordo que en MAC em va ensenyar una aplicació que s'havia pujat al mòbil... i el vaig provar, però recordo que em vaig equivocar, que vaig canviar malament de pantalla, que ell ho va haver d'arreglar... però COM ERA EL MÒBIL... ni idea! :-DDD

Assumpta ha dit...

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAC!!!! ÉS EL NOKIA 5220 XPRESSMUSIC???

Yáiza ha dit...

Ooooo... potser aquest??

http://i.testfreaks.com.mx/images/products/600x400/84/nokia-7210-supernova.2088788.jpg

Nokia 7210 Supernova

Assumpta ha dit...

Hahahaha de quin any és el teu candidat, YÁIZA? El meu del 2008 :-)))

Assumpta ha dit...

Ostres, sí, YÁIZA!! Acabo de veure la foto que has posat i estic segura que és la mateixa que ha posat en MAC... ET FELICITO!! :-)))

T'ho has currat moltíssim!!! Jo estava bastant a l'expectativa dels teus comentaris i preguntes per si me'n podia aprofitar hehehe però la feina bona l'has fet tu!! :-)))

Yáiza ha dit...

El meu és de Juny 2008!

M'has sorprès, perquè el mòbil que ensenyes ja me l'havia mirat abans del dret i del revés, i no hi havia trobat el botó d'eject. Potser perquè només el buscava als laterals i encara no se m'havia acudit que podia estar a dalt o a sota (o sigui, al top o al bottom).

Per cert, no creus que ara els de nokia ens podrien contractar pel departament comercial?? En sabem moltíssim! Potser l'enigma del Mac és el realitat un procés de selecció per veure a qui donen la feina!

Assumpta ha dit...

Hahahaha doncs te la donaran a tu... però com tu seràs metgessa, doncs que me la donin a mi, que he quedat segona!! :-DDD

Ostres, ara us deixo que en pocs minuts tinc una reunió a la Parròquia i he d'acabar de fer una cosa!! :-P

Yáiza ha dit...

Mac, en tot cas, ens explicaràs per a què coi serveix el botonet aquest??? No m'ho imagino!

McAbeu ha dit...

Molt bé, noies. Us felicito a totes dues per la feinada que heu fet i pel bé que ens ho hem passat. :-))
Com heu vist el mòbil que diu l'ASSUMPTA s'hi assembla molt però el model exacte és el que troba la YÁIZA com podeu veure AQUÍ. Així que rètol vermell al 100% per a ella. Moltes Felicitats!! :-))

PS: Pel que fa a la feina al departament comercial de Nokia, encara s'han d'acabar de lligar alguns detalls. Ja us direm alguna cosa! :-DDD

McAbeu ha dit...

I tant que si, YÁIZA, el botonet aquest és el que s'ha de prémer per treure la tapa posterior que cobreix la bateria. No anaves gens desencaminada amb això de "botó d'eject", doncs! :-))

Yáiza ha dit...

Aaaaainnssss... com ens has fet patir, ha estat molt difícil! Aquest mòbil no el coneix ningú!!!

Jo cedeixo el lloc de feina a l'Assumpta, que d'aquí 4 dies començo el curs i estic molt embolicada (per cert, de l'examen, no em prouncio fins que tingui la nota).

I quina tonteria posar un botó només per treure la tapa! Tot i que jo havia tingut autèntiques baralles amb algun nòkia per poder-ho fer, així que potser té la seva lògica.

I res, gràcies per distreure'ns tant, Mac, però quan torni a tenir exàmens em vetaré el teu blog! ^^

Assumpta ha dit...

Ja sóc aquí!! :-DDD

Ostres, la veritat és que trobar aquest botonet té mèrit, eh? hahaha quina gràcia!! Jo crec que la YÁIZA es mereix un rètol fluorescent! :-DDD

Assumpta ha dit...

Ah!! I ara et deixem fer un parell de dies de vacances, MAC!! ;-)))

Publica un comentari a l'entrada