GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

diumenge, 2 d’octubre del 2011

3er ANIVERSARI

No, no us heu equivocat de lloc...
El que passa és que, jugant amb el dissenyador de plantilles del Sr. Blogger, he tirat a terra alguns envans, he canviat els mobles i la decoració de les habitacions, he fet pintar de nou tota la casa... i tot això per celebrar que:

Avui XAREL-10 fa tres anys!!

Doncs si, ja han passat tres anys des d'aquell 02.10.2008 en que vaig obrir el blog. I com ja vaig fer l'any passat i també fa dos anys, em disposo a fer un apunt per resumir que ha passat per aquí aquests últims dotze mesos.

En l'àmbit personal no puc fer res més que qualificar aquest any que s'acaba com molt dolent per culpa d'una trista notícia familiar que fins i tot em va obligar a tancar el blog durant uns dies, però està clar que la vida continua i també és veritat que han passat coses que val la pena recordar. Aquest tercer any de blog va començar amb una bona notícia, un regal que em vau fer vosaltres al concedir-me el Primer Premi C@ts al Blog Temàtic 2010. També per aquells dies vaig col·laborar amb en Víctor Pàmies fent un Refranyer Jeroglífic Especial pel Top Ten dels Refranys Catalans, una gran iniciativa blogaire que tots recordareu. Entre les altres iniciatives en les que vaig participar recordo "Hi havia una vegada un nen..." on l'Assumpta i en Ferran ens van fer ensenyar com érem de petits, el Calendari d'advent de la Mireia i l'Assumpta, també vam resistir i superar una Invasió dels Ultrapíxels que es va iniciar a can Leblansky, vaig enviar a en Món un parell de postals dedicades a Miró per la seva Convocatòria d'Art Postal, vam recordar la Proclamació de la República, vaig col·laborar en el 4art Aniversari del blog de la Zel... i tot això, sense deixar de banda els Homenatges Blogaires de la Catosfera, les meves participacions en els Jocs Literaris i la meva cita mensual amb els Relats Conjunts. També vull destacar quan aquest blog va ser Blog del Dia al 3cat24.cat, els dos posts que vaig dedicar a sengles llibres d'autors blogaires ("I un cop de vent els despentina" de Jesús M. Tibau i "Ullals" de Salvador Macip), l'apagada voluntària de blogs que vam fer a la Catosfera per protestar per la prohibició d'emissions de TV3 al País Valencià i la no tan voluntària "apagada" de Blogger del 11.05.2011 que ens va tenir a tots força entretinguts uns quants dies.

I si parlem dels altres posts "de cada dia", doncs puc dir que he arribat als 364 Enigmes Mentals, 314 Endevinalles, 35 Enigmes Visuals, 24 Anagrames Lletraferits, 23 Refranyers Jeroglífics, 17 Encreuats Temàtics, 11 Fragments Parcials i 34 d'Especials (aquests últims dins dels Apunts Homenatge, per les Vacances, etc). Un total, doncs, de 822 enigmes (251 publicats enguany) que, tal com ha de ser, són la gran majoria dels 954 posts publicats fins ahir.

Tampoc pot faltar el resum estadístic que, com que el Google Analytics amb el canvi d'interfície Blogger ha perdut el calendari que permetia triar les dates, he fet amb el meu comptador Histats que ens diu que del 01.10.2010 al 30.09.2011 aquest blog ha rebut 19.317 visites (amb una mitjana de 53 diàries i amb un màxim de 135 el dia 01.10.2010). Aquests visitants utilitzeu els navegadors: FIREFOX (31%), CHROME (30%), INTERNET EXPLORER (29%), SAFARI (8%), MÒBIL (0.5%)... i com Sistema Operatiu: WINDOWS (87.5%) [XP (49.8%), VISTA (21.3%), W7 (16.3%), 2000 (0.1%)...], MACINTOSH (8.7%), LINUX (3.0%), Dispositiu MÒBIL (0.5%) [iPhone (0.4%), iPod (0.0%), Android (0.0%)]. He rebut visites de 24 països dels quals cito, per ordre, els 5 primers: ESPANYA, ESTATS UNITS, ALEMANYA, TAILÀNDIA i FRANÇA.

En fi, com veieu un any molt complet però que potser es quedarà curt davant d'aquest que avui comença i que emprenc amb moltes ganes de continuar. Continuar formant part de l'Equip dels Premis C@ts (una "feina" que vaig començar fa uns mesos i que encara m'engresca), continuar participant en les iniciatives que vagin sorgint a la Catosfera i, és clar, continuar proposant-vos els enigmes i endevinalles de sempre i també algun de nou que ja tinc pensat. Propòsits, tots ells, que no serien possibles sense vosaltres... per tant:

MOLTES GRÀCIES
PER PASSAR PER AQUÍ !!

P.S.: Que si, que ja me'n recordo que no em falta gaire per arribar al post nº 1000 i que hauríem de fer alguna cosa... ;-D

55 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Happy birthday to youuuuuuu,
happy birthday to youuuuuuu,
happy biiirthday dear McAbeu,
happy birthday to youuuuuuu!!!!!

Per molts anys!!!!!!!

McAbeu ha dit...

Bon dia, Ferran i MOLTES GRÀCIES!! :-))
Per cert, si que matines els diumenges... o és que encara no has anat a dormir? ;-D

kika ha dit...

per molts anys, mac!!! que xulo t'ha quedat! ara sembla més xarel·lo que mai! :-)

McAbeu ha dit...

KIKA: Gràcies. Una mica la idea era aquesta. :-))

Marta Contreras ha dit...

Felicitats i endevant doncs!

McAbeu ha dit...

MARTA: Gràcies. De moment d'il·lusió no me'n falta! :-)

fanal blau ha dit...

Per molts anys, McAbeu!
Ja ets un blogaire gran...i un gran blogaire! :)
En un no res et plantes als mil!
:)

McAbeu ha dit...

FANAL BLAU: Hehehe, encara em faràs posar vermell! :-)). I això dels 1000, semblava molt lluny i mira... a menys de dos mesos vista. Gràcies!!

jpmerch ha dit...

Felicitats pel blog i per l'aniversari.

M'agrada la decoració, és més macabeu i més xarel·lo.

McAbeu ha dit...

JPMERCH: Gràcies. M'alegro que t'agradi! :-)

Quadern de mots ha dit...

Moltes felicitats!!!

Bonic canvi d’imatge.

McAbeu ha dit...

QUADERN: Gràcies, volia fer una cosa ben diferent... que és notés el canvi! ;-)

Sergi ha dit...

Però quina feinadaaaaaaa!!! Això d'estar per la catosfera és un estrès, tu! Un no parar. Però saps, a banda de poder subscriure la majoria d'activitats blogaires que fas, i les que no substituir-les per unes altres (i algunes que t'has deixat com els jocs de la Jomateixa, el Book in cities...), jo et diré una altra activitat que faig diàriament, i de molt bon grat: Passar pel Xarel-10 a jugar una estona!

El teu lloc és una visita obligada. Així que moltíssimes felicitats, que el blog es fa major d'edat, i no ens deixis mai sense enigmes!

El post 1000... vaig a començar a posar-me les pintures de guerra i a vestir-me de camuflatge...

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

Moltes felicitats i enhorabona per tanta feina i tan bé com la fas!!

McAbeu ha dit...

XEXU: Ja tens raó, ja... una feinada!. Però la fem de gust i em fa content que per alguns de vosaltres, passar pel Xarel-10 formi part d'aquesta "feina" diària. Moltes gràcies!!
I pel post 1000... és clar que t'hi espero!

JOSEP LLUÍS: Moltes gràcies. Com li he dit a en Xexu, si que és feina però gaudeixo fent-la. :-)

Jordi ha dit...

Mac, moltes felicitats. Tres anys són poc, però en veritat són un munt de posts fets amb el cap i el cor per fer-nos passar una molt bona estona.

Els canapés on són?

McAbeu ha dit...

JORDI: Si quan vaig començar el blog m'haguessin dit que tres anys després encara hi estaria publicant enigmes, no m'ho hauria cregut! :-))
I els canapès són AQUÍ

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Només tres anys d'enigmes? Sembla que hi hagis estat tota la vida, Mac!

Va ser fantàstic poder organitzar els enigmes del Top Ten amb un especialista en jocs com tu, McAbeu.

I que en facis molts més!

McAbeu ha dit...

VPAMIES: Gràcies Víctor. Jo només hi vaig posar un petit granet de sorra en el Gran Top Ten, però si que va ser fantàstic poder col·laborar-hi.

zel ha dit...

Curiós, sembla que el tinc al costat de sempre, el teu Xarel·lo...passa que sempre arribo tard, i si arribo mai n'envino cap...hihihi

Certament, has fet molta i bona feina, i no puc deixar de dir que el teu nom em ve al cap molt sovint a la vida de cada dia, Mac, em surt com la d'un vell amic i veig raïms i sé que són teus...

Felicitats i bona i llarga durada, amic! I si en fem una de grossa, jo vinc!

Elfreelang ha dit...

Moltes moltes felicitats McAbeu pels tres anys de bloc, per la remodelació del xarel-10, per ser com intueixo que ets, i pel gran post de resum que ens has regalat!!! hip hip hip hurra!!!! som-hi cap els 1000!!!!!

Allau ha dit...

Moltes felicitats, McAbeu! Descobreixo que sóc 14 dies més jove que tu ;p

McAbeu ha dit...

ZEL: Ei!, això que em dius és molt maco!. Moltes gràcies!!

ELFREELANG: Doncs moltes, moltes gràcies... al final si que em fareu posar vermell. :-))

ALLAU: Gràcies. No ve de 2 setmanes, no sé si està malament que ho digui jo però la collita del 2008 va ser de les bones! :-D

Yáiza ha dit...

Iep!!! PER MOLTS ANYS! Caram, amb el teu resum m'has posat al dia de tota la història del Xarel-10 que m'havia perdut!

Per cert, m'agrada molt el canvi de look del teu bloc... però la lletre Times New Roman no tant, eh! (Bé, potser sóc jo que la veig així, no seria el primer cop que em fa la gutiza el navegador a l'hora de visualitzar correctament un bloc!).

Ah! I una cosa: que el Analyitics hagi petat és a causa del canvi d'interfície?? O passa per haver canviat la plantilla? A mi em va deixar de funcionar el dia 19 de setembre i ho vaig relacionar amb un canvi de plantilla, però ara em fas dubtar!

McAbeu ha dit...

YÁIZA: Gràcies i això que és un resum parcial! :-))
Això de la lletra encara ho he d'ajustar, a mi tampoc m'acaba de fer el pes i en quant a l'Analytics a mi si que em funciona bé però en la nova interfície no apareix (o jo no el sé trobar) el calendari on podies personalitzar les dates que volies analitzar per això ho he fet amb el Histats.

Pilar ha dit...

Moltíssimes felicitats!
Com m'agraden aquests pàmpols que has triat!

Jordi ha dit...

Per molts anys, el teu blog és el primer que obro buscant un repte. De fet en són dos: l'enigma, problema, etc i arribar dels primers per intentar donar resposta. Tanta gent entr que no estic seguir de qui és el més difícil.

Salut,
Jordi (Ubuntu Windows quan no pot ser l'altre i Firefox per les estadístiques :-D

trena ha dit...

moltes felicitats!!

McAbeu ha dit...

PILAR: Moltíssimes gràcies. És una fotografia feta a mida, el raïm que s'hi veu està un mica verd... ho sé, perquè me'l vaig menjar jo. ;-D

JORDI: Si el blog fa els 3 anys és gràcies a la gent com tu que s'enfronta cada dia a aquests dos reptes (a quin més difícil). I gràcies també per la teva identificació estadística. :-))

TRENA: Moltes gràcies!

Carme Rosanas ha dit...

Mc, t'ha quedat molt xulo el blog, amb aquesta nova imatge!

I has fet com un resum de les iniciatives blocaires, ja vindré a llegir la teva xuleta quan s'hagin de votar!

Enhorabona, Mc, i espero que tinguis enigmes per a molt de temps. Jo també passo cada dia, sens e perdre-m'ho mai. Digui o no digui res...

Anys i anys per molts anys!

Assumpta ha dit...

Maaaaaaaaaaaac!!! MOLTÍSSIMES FELICITATS!! PER MOLTS ANYS!!!

ja veig que has triat un paper per les parets molt xulo i un bon canvi de mobles!!... A veure si ens hi acostumem ràpid!!

(No et surt quantes persones es connecten des del Viena? hehehe)

McAbeu ha dit...

CARME: Gràcies, m'alegra que t'agradi el nou look i que aprofitis el post per la propera convocatòria dels C@ts a la millor iniciativa blogaire (jo també ho faré :-DD). Però sobretot em fa feliç saber (que ja ho sé) que hi sou sempre, això és el que fa que el Xarel-10 tingui corda per estona, no sé si per molts anys però si per força estona. :-))

ASSUMPTA: Moltíssimes gràcies!!. Sóc conscient de que ha sigut un canvi radical (posats a canviar, que es noti el canvi) però només en l'aspecte, t'asseguro que per dins tot continua igual... per tant estic segur que us hi acostumareu de seguida (almenys així ho espero). :-)) I no em cal que em surti qui es connecta des del Viena que ja ho sé... tu!! :-DD

Assumpta ha dit...

Ja està, ja m'he passejat per les pestanyes, he clicat enllaços, he recordat La Jota de l'enigma (hehehe) i... he vist el Xarel-10 a Wordpress!!! la prehistòria!! :-P

Ara estic esperant amb candeletes el post 1.000 :-DD

Assumpta ha dit...

Mira que si algú altre es connecta des del Viena... hehe

Vaig a fer una repassada ràpida d'altres blogs i em poso a llegir :-)))

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: N'estava segur que no tardaries a tenir per la ma el nou Xarel-10. :-))

Salvador Macip ha dit...

Moltíssimes felicitats! Que no pari la màquina!

El porquet ha dit...

Per molts anys "fiera"! (et dic fera en el sentit de monstre de la blogosfera, de crack, d'autèntic fora de sèrie de la catosfera).

M'ha encantat llegir el resum blogaire anual. Haha, quin munt de coses.

Me n'alegro que hagis pogut deixar de banda, almenys una miqueta, els mals records i mirar de seguir endavant, que no ens queda altre remei.

Per molts i molts anys!

McAbeu ha dit...

SM: Moltíssimes gràcies, Salvador i espero que sigui així, per la meva part no tinc cap interès en parar la màquina. ;-)

EL PORQUET: Us heu decidit a fer-me sortir els colors amb tants afalacs, moltes gràcies. És cert, un any "catosfèric" dóna per molt i m'agrada deixar-ne constància en aquests apunts-resum. Com pots suposar els mals records (i més els d'aquest tipus) sempre hi són i continuen fent mal, però com bé dius no hi ha més remei que continuar endavant i ho hem de fer amb la millor cara possible.

J ha dit...

Felicitats mestre!!!

Ens tens ben acostumats als teus enigmes. Salut!

Anònim ha dit...

Ostres felicitats! no està gens malament tots aquests assoliments en tan sols tres anyets! hi ha blocs que porten gairebé el doble i encara estan esperant que caigui algun premi per casualitat...

El veí de dalt ha dit...

Felicitats!
I quin admirador tens tu a Tailàndia? ;-)

Anònim ha dit...

Felicitats i que sigui per molts anys més. I ara que hi penso, aquest va ser un dels primers blocs que vaig començar a seguir fidelment quan vaig aterrar a la blogosfera aviat farà dos anys. Ah, i aquesta és la primera vegada que penjo un comentari sense l'estrés del "ai que em sé la resposta i em passaran al davant, ai que em passaran al davant!!!" :D

Gràcies per fer-nos rutllar les neurones d'una manera tan divertida.

McAbeu ha dit...

JOAN AYATS: Moltes gràcies, Joan. Però és un bon costum, no? ;-D

PONS007: Gràcies. És qüestió de no esperar-los els premis, només cal agrair-los si arriben. :-)

MONTSELLADO: Encara que només sigui per això (perquè pugueu penjar un comentari sense estrès :-D) ja ha valgut la pena fer aquest post. Gracies a tu!

Clidice ha dit...

Moltes felicitats i, ja t'ho han dit, que no pari. La catosfera no se sap sense tu :)

jomateixa ha dit...

Un plaer anar visitant-te, encara que endevini poca cosa, m'agrada molt el teu bloc.
Felicitats!!
això m'ha fet pensar que jo també vaig començar a l'Octubre...

McAbeu ha dit...

CLÍDICE: Moltes gràcies. Entre tots la fem gran!

JOMATEIXA: Un plaer compartit. Doncs haurem de celebrar-lo també, el teu blogversari, no? :-)

montse ha dit...

Salut, per molts anys i que pugem seguir gaudint dels teus enigmes i canvis de vestuari.

McAbeu ha dit...

MONTSE: I que tu ho puguis veure. :-))
Moltes gràcies!!

Assumpta ha dit...

Mac!! Què? Anem de tard avui? :-P

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: No, no anem gens tard... recorda d'aplicar el "mètode Assumpta" ;-D

Ferran Porta ha dit...

No, no, res de matinar: vaig anar a dormir a quarts de quatre, em vaig despertar a quarts de vuit... ordinador... i altre cop al llit :)

Assumpta ha dit...

Ah, el mètode també inclou una sèrie general "inter-setmanal"? Jo pensava que cada setmana seguies un ordre "nou"... Sóc un desastre.

Bé, prepara't que estic fent el Personatge Misteriós d'octubre ;-))

ninona ha dit...

Enhorabona per l'aniversari. Tres anys són tota una vida catosfèrica, i més amb el teu grau d'activitat.

Espero celebrar-ne molts més, mentre seguim resolent enigmes de tot tipus.

McAbeu ha dit...

FERRAN: Ai!, aquesta joventut d'avui en dia... al meu temps fèiem uns horaris més com Déu mana! ;-DD

ASSUMPTA: De fet, reparteixo les hores per mesos. Tinc un calendari de La Caixa, d'aquests que cada full és un mes i, al començar-ne cada un, reparteixo les hores... fent que quedi bonic. :-))
Sempre estic preparat pels teus jocs, a veure com va aquest! :-)

NINONA: Moltes gràcies, tant de bo els teus desitjos es compleixin i continuem per aquí força temps.

Assumpta ha dit...

Mare meva!! Previsió a un mes vista!! Això per mi és com Ciència Ficció, amb lo desorganitzada que sóc jo!! :-D

Publica un comentari a l'entrada