GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 30 d’agost del 2011

XAREL-10 Tanca Per Vacances



XAREL-10 tanca per vacances
fins el 09 de setembre

Com l'any passat i com fa dos anys, tancaré el blog durant uns dies. No ho faig per descansar de la catosfera perquè aquests dies no penso perdre el contacte del tot amb els vostres blogs però si que vull fer-vos descansar a vosaltres dels meus enigmes... encara que tampoc del tot!. ;-)

   Per tant us deixo "deures per fer" i us demano que intenteu identificar la roca que us mostro a la imatge que encapçala aquest post.

   És possible que en un primer moment i sense cap pista, alguns de vosaltres aneu tan perduts com aquell estudiant de mineralogia de l'antic acudit de l'Eugenio:



   Però us he de dir que aquesta "pedra" és més que una pedra qualsevol i que fa uns anys en van parlar a tots els diaris. I si us pregunteu que quan va passar això, us diré que va ser menys d'un mes després que el Xavi, que era més gran, va perdre per sempre el bumerang dels Manel:



   Ara si, eh?. :-))
   Doncs com que ja ho hem aclarit tot, només em queda dir-vos:

Una abraçada i
fins d'aquí a uns dies


P.S.: Aprofito també aquest post per fer una prova de com funciona la moderació de comentaris, que fins ara no ho havia fet mai al blog i vull saber com va, per preparar una cosa que tinc al cap per més endavant. Així que la idea és que els comentaris amb la solució correcta no surtin fins l'últim dia i els altres els aniré publicant quan vagi passant per aquí. A veure com anirà. ;-)

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. 
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

19 comentaris:

jpmerch ha dit...

Doncs, a passar-ho bé. Fins la tornada!

merike ha dit...

Bones vacances!

Sergi ha dit...

La pedra aquesta deu ser un meteorit o alguna cosa, què sé jo. El que a mi em preocupa és que, si fas vacances, qui comptarà els formularis de c@ts?? És broma. Que vagi bé el descans d'enigmes, pensa que això juga al nostre favor, si esgarrapem una mica de temps, tindrem enigmes per més anys!

fanal blau ha dit...

Doncs a descansar, McAbeu!
Una abraçada per a tu!

magazine.cat ha dit...

Gaudeix de les vacances i fins la tornada :)

Assumpta ha dit...

És un meteorit marcià! hehe, es diu "ALH 84001" el van trobar a l'Antàrtida i pesa 1,93 kgs.

Oeeeeeeee oeeeee oeeeeeeee

Assumpta ha dit...

Ostres, què bo era l'Eugeni!! Els seus acudits, malgrat els sàpigues, sempre, sempre fan riure :-DD

ninona ha dit...

Primer que res, bones vacances i fins la tornada.

I ara, anant per feina, crec que és l'ALH 84001 (Allan Hills 84001) que és un meteorit que es va trobar a l'Antàrtida el desembre de 1984 i que va saltar a "la fama" l'agost de 1996 quan es va analitzar el meteorit i es van obtenir indicis que suggerien la presència de vida primitiva a Mart.

Les dates:
   agost: un mes després de juliol que és quan el Xavi va penjar el boomerang
1996: Miguel Indurain va perdre més de dos minuts en l'ascensió de l'Hautacam davant de Bjarne Riis (danès) que es va imposar en l'etapa i que acabaria guanyant el Tour d'aquell any

Una abraçada vacacional.

Yáiza ha dit...

Oh! L'Indurain es va "fondre" el Juliol del 1996, i durant l'Agost del mateix any es va estar parlant molt d'aquest tros de roc, el meteorit ALH84001, a partir de l'estudi del qual, la NASA deia poder poder assegurar l'existència de vida (unicel·lular!) a Mart, planeta d'origen del meteorit en si...

jomateixa ha dit...

l'acudit ja me'l sabia, però la resposta....
Bones vacances!

Carme Rosanas ha dit...

Que descansis molt Mc!

I fins a la tornada!

El porquet ha dit...

Doncs a passar-ho molt i molt rebé!

Ferran Porta ha dit...

McAbeuet, bones vacances!!!

Elfreelang ha dit...

Bones vacances !!!!

Joan ha dit...

Vinga, doncs, perquè puguis fer les proves... i bones vacances, és clar!

bajoqueta ha dit...

Que descanses molt!

La pedra ni idea...

Terra de llibres

McAbeu ha dit...

Bé, doncs les vacances ja s'han acabat i dir-vos a tots els que m'heu desitjat que siguin bones que ho heu encertat. MOLTES GRÀCIES!!

I parlant d'encerts, ja he vist que el primer que troba la solució de l'enigma que us havia deixat és en XEXU, encara que ho fa una mica perquè dispara amb perdigons i així és més fàcil trobar la diana ;-DD. La primera que afina el tret és l'ASSUMPTA que identifica exactament aquesta "pedra" i, després d'ella, també ho encerten NINONA i YÀIZA que, a més, ens expliquen perfectament com la pista amagada a la cançó dels Manel ens portava directament (més o menys) a trobar la solució. MOLTES FELICITATS A TOTS!! :-))

Assumpta ha dit...

HOLAAAAAAAAAAAAAAAAA :-)))

McAbeu ha dit...

HOLAAAAAAAAAAAAAAAAA :-)))

Publica un comentari a l'entrada