GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 5 de març del 2011

ART POSTAL (La Garrofa de Mont-roig)


   Aquest any 2011 es compleix el centenari de l'arribada a Mont-roig del Camp (Baix Camp) de l'artista Joan Miró i entre els actes que s'han organitzat per commemorar l'esdeveniment n'hi ha un en el que hi podem participar directament.

   Es tracta de la CONVOCATÒRIA D'ART POSTAL que està portant a terme el company MON del blog La Garrofa de Mont-roig, aprofitant també que aviat celebrarà el seu cinquè blog-versari. La idea és que li enviem per correu, una postal (10 x 15 cm) feta per nosaltres amb tècnica lliure basada en el tema "Miró i Mont-roig".

   Com veieu a la imatge que encapçala aquest post, jo n'he fet dues fent servir la tècnica del Photoshop i el collage. A la primera i partint d'una fotografia del carrer Major de Mont-roig feta des de la Plaça de Joan Miró hi he afegit detalls del quadre "La Masia" d'aquest pintor creant una imatge que, barrejant realitat i pintura, sembli ben possible i simbolitzi aquesta unió entre el poble i el pintor. A la segona, la mateixa imatge "barrejada" s'obre per deixar veure el nom de l'artista, fet al darrere amb pintura amb els colors típics de la seva obra.

   Ahir mateix vaig dipositar les dues postals a correus i, per tant, suposo que durant aquesta propera setmana arribaran a Mont-roig (ja m'ho diràs, Mon) però he volgut que vosaltres sigueu els primers en veure-les i així aprofitar per animar-vos a participar en aquesta iniciativa. Si ho he fet jo, no dubteu que tots en sou ben capaços. Així que ànims, que la idea és molt bona i s'ho val!!

Editat el 11.03.2010:
   Les meves postals ja han arribat a Mont-roig.
   Avui mateix en MON ha fet un post al seu blog on ens les ensenya.

4 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

T'han quedat molt maques, Mc! A veure si així fas que s'animi més gent!

Les lletres de Miró amb els colors Miró em sembloen fantàstiqeus!

Assumpta ha dit...

Eeeeei... està molt, molt, molt bé!! :-))

Trobo que has tingut una idea magnífica i t'ha quedat genial!!

magazine.cat ha dit...

Molt wuapes!!!

McAbeu ha dit...

Gràcies pels elogis, me n'alegro que us hagin agradat. :-))

Publica un comentari a l'entrada