GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 12 d’abril del 2010

221.- El robatori a la dama anglesa

221.- Una dama anglesa truca a la policia per denunciar un robatori. L'inspector que rep la trucada li diu que estan molt ocupats aquell matí i que tardarà quasi una hora en arribar, la dona es queixa però no s'hi pot fer res. Quan l'inspector arriba, la dona el fa passar a la sala i quasi al mateix temps se sent el xiulet de la tetera a la cuina: Oh! No hi havia pensat més..., diu la dona mentre surt corrents. Quan torna amb el te li explica la història al policia: Aquest matí m'he despertat aviat, he baixat a la cuina i he posat la tetera al foc. Una corrent d'aire m'ha fet adonar que la finestra estava oberta i aleshores he vist que havien entrat a robar a casa. M'he espantat molt, he pujat a la meva habitació on tinc el telèfon i els he trucat a vostès, estava tant nerviosa que no m'he mogut de dalt fins fa un moment que l'he vist arribar. L'inspector beu un glop del te i deté a la dona per denúncia falsa. Perquè?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Elvira FR "

11 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Home si quan ha trucat han trigat una hora i ella acabava de posar la tetera al foc....l'aigua no tarda pas tant a bullir per tant ella menteix....per cert crec que sóc la primera però ha estat de xiripa!

Ferran Porta ha dit...

Aitx, que se'm tanquen els ulls. Això no són hores, per un teutó (postís, sí, però teutó). A veure si demà al matí encara ningú n'ha tret l'entrellat i jo me'n surto.

lol ;)

kika ha dit...

al provar el te se n'adona que l'aigua es freda, i llavors no lliga la seva història per les raons que dóna l'elvira a dalt...

Agnès Setrill. ha dit...

Si no s'hagués mogut de dalt desde feia una hora, la tetera no hauria xiulat a l'arribar el poli, ja faria molta estona que estaria fet.
Per cert, la corrent d'aire no va apagar el foc, pel que es veu, el que està clar, es que la història és mentida.

JJMiracle ha dit...

Anava a dir el que ha dit l'Agnès…

Assumpta ha dit...

Ooooh!! Entre l'entrevista a l'Artur Mas i el Crackòvia m'he perdut l'hora del post!!

I avui que hi havia un detectiu, una dama anglesa com jo, prentent-se un te (com jo he fet fa cinc minuts)... llàstima.

M'ho prenc amb flema britànica. Demá serà un altre dia ;-)

sànset i utnoa ha dit...

Molt Honorable President McAbeu, aquí té la meva resposta:

La tetera no tarda més d'una hora al foc en xiular. La denúncia és falsa almenys en el que afecta al temps i a que no s’ha mogut de l’habitació en tota aquella hora. Evidentment s’hi ha mogut, perquè ha hagut de posar la tetera al foc després de trucar a la policia.


*Sànset*

sànset i utnoa ha dit...

i si ha pogut posar la tetera al foc després d'haver fet la denúncia serà que no estava tan nerviosa...

*Sànset*

McAbeu ha dit...

Bon dia!

La gran majoria de vosaltres heu vist clar, igual que l'inspector de Scotland Yard, que la dama menteix quan diu l'hora en que ha posat la tetera al foc. I si això és mentida tampoc ens podem creure la resta de la seva història.

FELICITATS a ELVIRA per ser la primera i també a tots els altres. :-)

gerard_mx ha dit...

La dama anglesa ha dit que la finestra estava oberta i que havien entrat a robar a casa. La dama no diu que hagin robat alguna cosa i perquè la finestra estigui oberta no vol dir que hagin entrat a robar.

Això es el que jo crec :D
Adéu!!

Pilar ha dit...

Doncs això...FELICITATS ELVIRA!!!!!!!

Publica un comentari a l'entrada