GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 11 de maig del 2009

123.- Vacances interplanetàries

123.- Vas a una agència de viatges interplanetaris per demanar ofertes per passar unes vacances a Venus. La dependenta t'ofereix una estada d'un dia al millor hotel de Venus per 10.000 € o una estada d'un any en un hotel igual de bo per 20.000 €. Quina és la millor oferta?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Ismael i Alasanid "

4 comentaris:

Melo ha dit...

Doncs jo pensaria que la dependenta em pren el pèl, ja que m'està oferint el mateix preu. Un any a venus dura dos dies.

Alasanid ha dit...

Per part meva pagaria per estar-hi un dia.

No només perquè la relació temps/preu és més alta sinó perquè m'asseguro de veure sortir i pondre el Sol, des d'allí ha de ser espectacular.

captaire ha dit...

Jo acceptaria l'oferta d'un sol dia, dubto que a la feina em donin un any sencer de vacances...

(però l'Ismael té raó)

McAbeu ha dit...

ISMAEL: L'encertes perquè la solució d'aquest enigma es troba quan pensem en termes de temps venusià, que és el que fas tu encara que la relació dia/any no és la que dius (un dia a Venus dura 243 dies terrestres i un any són 225 dies de la Terra).

ALASANID: La teva resposta és més exacta i m'has fet venir a la memòria uns dibuixos que vaig veure una vegada que representaven la visió del cel des dels diferents planetes del sistema solar. Com tu mateix apuntes, eren espectaculars.

CAPTAIRE: Si fóssim venusians, on un any dura menys que un dia, les vacances de la feina anirien d'una altra manera ;-DD

Publica un comentari a l'entrada